lasarga ajualcoipresuparticipa

El C.D. Alcoyano continua sense arrancar la temporada

Serà complicat fer una crònica del partit que sessió matinal va jugar l’Alcoyano en la Feixa Llarga d’Hospitalet de Llobregat, quan hem de parlar d’un conjunt que en 90 minuts no va xutar entre els tres pals de la porteria defesa per Morales. En fi, un autèntic desastre l’Alcoyano que es clava penúltim a la classificació. Els atenuants de la Copa, o l’alegria de vorer veterans alcoyanistes i mítics jugadors la nit del dissabte, no atenuen el pobre paper.

alcoyano hospitaletHan passat ja 9 jornades, i el pitjor és que estem com el primer dia, si recorden, a finals d’Agost, el Alcoyano d’Oscar Cano, debutava en Zaragoza, i encaixava un gol al descompte del primer període, i un altre només començar la segona meitat. El cert es que jugar en Hospitalet i no fer cap llançament a porta en 90 minuts és molt pobre, i que deixa als blancs i blaus penúltim a la taula classificatòria.

Els atenuants de la Copa, o l’alegria de vorer veterans alcoyanistes i mítics jugadors la nit del dissabte, no atenuen el pobre paper que fins a la data està fent aquest conjunt. Haurà d’espavilar aquest Alcoyano que no pareix que jugue a res i Oscar Cano, hi ha de vorer la manera d’implantar les seues idees ja, perquè ja se sap que al futbol les cosses van molt de pressa.

TOT JUST ABANS DEL DESCANS, GOL DEL HOSPITALET.

Serà complicat fer una crònica del partit que sessió matinal va jugar l’Alcoyano en la Feixa Llarga d’Hospitalet de Llobregat, quan hem de parlar d’un conjunt que en 90 minuts no va xutar entre els tres pals de la porteria defesa per Morales. I el pitjor de tot és que ni es corregissen errors, ni millorem, al contrari, quan quasi ha passat una quarta part del campionat lliga, ningú sap a què juga aquest Alcoyano, i damunt continua fent els mateixos errors que en la primera jornada; sembla de tot punt inadmissible, que 9 jornades després torne aquest Alcoyano a rebre un gol a l’últim minut de la primera meitat i un només començar la segona; però encara costa més justificar com l’equip no va xutar ni una sola volta en tot el partit.

SEGONA PART, ALTRE GOL DEL HOSPI, I L’ALCOYANO SENSE REACCIÓ

alcoyano hospitalet1A la represa més del mateix, els blancs i blaus surten sense concentració ni intensitat, i tornen a rebre un altre gol, que deixa quasi sentenciat el partit, tot i això que quedaven encara 45 minuts per davant, però l’Alcoyano prou feia impedint la golejada del Hospi. Els catalans varen tornar a marcar a les acaballes del partit, però és que van disposar de 2 remats a porta buida que no van entrar, i van estavellar un baló al pal.

En fi, un autèntic desastre l’Alcoyano, que es clava penúltim a la classificació, i hauran de posar-se les piles, els xavals de Cano, si no volen que aquesta temporada els escape de les mans. El tècnic granadí no va posar cap excusa en la derrota, i inclòs va reconéixer que hagueren pogut eixir golejats reconeixent que pareix que fins a la data de hui, els jugadors no pareix que assimilen el seu sistema.

El dilluns la directiva de Juan Serrano d’assemblea per a presentar als socis la Societat Anònima Esportiva en la qual sa transformat el Club Deportivo Alcoyano i rendir conters davant la massa social, no hi ha dubte que la delicada situació esportiva, farà estiguem davant una assemblea calenteta.

FITXA TECNICA:

C. E. L’HOSPITALET: CRAVIOTTOPEQUEVALENTÍN, ALEIX COCHAGUS , ALCARAZ, CANARIOLUQUE (61 Alex)HAROMORGADO (79 Bueno) I NANO (72 Rubén Carreras).

C.D. ALCOYANO: JER0, JOAN VICHMARIO FUENTES,NAVARROJOSEMI PERONA, ISRA JEREZ (71 Rubén Ramos)JAVI RUBIO (46 Carles Salvador)JULIO DE DIOS, BELLO 60 Jorge Perona), FRANCIS FERRON I ALFARO.

ARBITRE: Alvarez Hernández, del Col·legio Riojano, amonestà als locals Rubén Carreras, Alcaraz Alex i Oliver (aquest últim estava a la banqueta), i a l’alcoianiste Javi Rubio.

GOLS: 1 – 0 45 NANO 2 – 0 46 HARO 3 – 0 92 ALCARAZ

INCIDENCIES: Aproximadament 450 espectadors a la Fleixa Llarga, en partit corresponent a la 9a jornada, que es va disputar en Hospitalet de Llobregat en sessió matinal, amb un dia as solejat.

reactivalcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *