foradia becasivace

Reivindicació d’una educació pública a la Plaça Universitat

A la vaga general de tot el sector d’educació, més de 100 persones han recolzat la manifestació en la Plaça de la Universitat d’Alcoi. El motiu de la reivindicació ha sigut la denúncia tant de les retallades al sector com de la nova llei educativa, la LOMCE.

vaga1

Reivindicació d’una educació pública, universal i de qualitat a la Plaça de la Universitat d’Alcoi. Més de 100 persones han recolzat la manifestació, el qual ha començat a les 12h del matí amb la lectura d’un manifest i ha finalitzat de forma desenfadada amb una batucada col·lectiva.

L’acte s’insereix dins d’una vaga general de tot el sector d’educació, el qual denúncia, des del seu manifest, tant les retallades que s’estan imposant al sector com la nova llei educativa, LOMQE, Llei Orgànica de Millora de la Qualitat Educativa, amb tot el qual es pretén “degradar la qualitat del sistema educatiu i avançar en la seua privatització”.

En Alcoi, tant l’acte com el manifest ha sigut suscrit per: Feu Alcoi, CCOO PV, Intersindical Valenciana -STEPV, PCE PCPV, La JCPV, Eupv L’Entesa Alcoi, Compromís Alcoià-Comtat-Foies, Joves amb compromís Alcoià-Comtat-les Foies, Pah Alcoi, Marxes Dignitat Alcoia-comtat, Pspv-psoe Alcoi, Joves Socialistes d’Alcoi i Podemos Alcoy / Podem Alcoi.

Més informació en: http://feualcoi.blogspot.com.es/2014/10/manifest-unitari-davant-la-jornada-de.html 

Font: Rodrigo Panyos./


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *