lasarga ajualcoipresuparticipa

Presenten les bases del cartell CXXX Cavalcada Reis Mags Alcoi

Els treballs podran presentar-se al Departament de Festes des del dilluns dia 3 de novembre fins al divendres dia 7 de novembre de 2014.

cartell cavalcada 2013

Cartell cavalcada 2013./

Per motiu de la celebració de la CXXX Cavalcada dels Reis Mags l’Ajuntament d’Alcoi  convoca un concurs de cartells a fi de difondre l’esdeveniment .

Podran participar en aquest concurs tots els pintors i artistes que ho desitgen. El premi consistirà en una quantitat en metàl·lic, fixada en 1.100 euros, a més l’Ajuntament d’Alcoi adquireix el cartell guanyador i l’autor o autors premiats atorguen a l’Ajuntament d’Alcoi la propietat en exclusiva de tots els drets econòmics de propietat intel·lectual. Consultar les bases CXXX Cavalcada dels Reis Mags.

Recordem que els treballs podran presentar-se al Departament de Festes des del dilluns dia 3 de novembre fins al divendres dia 7 de novembre de 2014.

La tècnica emprada en la realització de l’esbós haurà de garantir-ne la reproducció a la grandària d’1,30 x 1,82 metres. De les obres presentades, el Jurat realitzarà una selecció i es muntarà una exposició al Centre Cultural, des del dijous dia 4 de desembre de 2014 fins al dissabte dia 3 de gener de 2015,

 

reactivalcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *