foradia subscriutegrat

Marxa per la Dignitat el 7 de novembre a Ibi

Aquest divendres 7 de novembre arriba a Ibi provinent de Castalla la Marxa per la Dignitat, que va sortir d'Elx i Alacant el 4 de Novembre i arribarà a València, on confluirà amb Marxes provinents de Bunyol i Castelló, el dia 15 de Novembre. La marxa pernoctarà en el Poliesportiu Derramador, d'on partirà l'endemà en direcció a Alcoi.

marxes15NAquest divendres 7 de novembre arriba a Ibi provinent de Castalla la Marxa per la Dignitat, que va sortir d’Elx i Alacant el 4 de Novembre i arribarà a València, on confluirà amb Marxes provinents de Bunyol i Castelló, el dia 15 de Novembre.

La Marxa arribarà a Ibi provinent de Castalla i Onil entorn de les 12;30, serà rebuda per qui vulga acudir en la rotonda del Pou de Neu, des d’on s’anirà via l’Avinguda Juan Carlos I a l’Ajuntament. Allí s’espera estar a les 13:00, es llegirà un manifest i es deixarà el megafono a qui vulga usar-ho.

A la tarda es convoca a tota la ciutadania a una assemblea oberta que tindrà lloc en la Plaça de la Palla, on els qui assistisquen podran expressar les seues preocupacions sobre la situació actual.

Finalment, es farà una  menjar  de sobaquillo en els paelleros del parc que hi ha en l’Avinguda d’Europa, darrere dels jutjats.

La marxa pernoctarà en el Poliesportiu Derramador, d’on partirà l’endemà en direcció a Alcoi.

cartel 15N grandeAquesta Marxa es realitza amb la finalitat de denunciar la gravíssima situació al fet que moltes famílies es veuen abocades a causa de la greu situació econòmica mentre les trames de corrupció no cessen de destapar-se al llarg de tota la geografia, sent nostra Comunitat una de les més afectades.

Així, es retalla en educació, dependència, sanitat, serveis socials, quan algunes persones usen els privilegis i la confiança que el poble va dipositar en ells per lucrar-se amb els diners dels impostos que paguem.

Aquesta situació ens sembla insostenible, i volem inundar València demanant judici a qui practique la corrupció, la devolució del robat a la ciutadania i la seua inversió en polítiques públiques que esmenen les tremendes deficiències que la seua corrupció ha provocat.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *