lasarga subscriute elgrat

II Gran Fons de Muntanya d’Ontinyent

Ontinyent ha presentat II Gran Fons de Muntanya d’Ontinyent amb canvis al circuit. Enguany, el passeig de Benarrai serà eixida i meta d’una prova que passa de 21 a 24 kilòmetres.

fonsdemuntanyaLa prova tindrà lloc el pròxim 23 de novembre i comptarà amb novetats al seu circuit, que passarà a tenir com a eixida i meta el passeig de Benarrai, en lloc del poliesportiu, i s’allarga dels 21 als 24 kilòmetres.

El II Gran Fons de Muntanya d’Ontinyent està organitzada per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ontinyent i el Club Atletisme Vall d’Albaida (CAVA) i va ser presentada a Col·legi Carmelo Ripoll de la capital de La Vall d’Albaida. L’acte el va presidir Natxo Garcia, membre de la junta directiva del CAVA, de l’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, el regidor d’esports, Pepe Pla, el president de la Federació Valenciana d’Atletisme, l’ontinyentí Vicent Revert, el president del CAVA, Andreu Gramage, i el director tècnic de la prova, Fran Mollà.

L’Alcalde d’Ontinyent tenia paraules d’agraïment per a tots els implicats en una cita “que va a ser una gran festa esportiva que alhora ens serveix com a un atractiu més des del qual exercir eixa capitalitat amable per la qual estem treballant a diversos àmbits, entre ells l’esportiu”. Així mateix, el regidor d’esports, Pepe Pla, destacava per la seua banda que el nou recorregut “permetrà als participants conéixer millor el paratge natural i el pulmó verd pel qual travessa la prova”.

El President de la FCVA, Vicent Revert, mostrava el seu orgull perquè la ciutat puga acollir proves d’aquest nivel. Mentre que el Director Tècnic de la prova, Fran Mollà, detallava quin va a ser el recorregut, i explicava els avantatges del canvi del circuit, que permet evitar els problemes de seguretat i circulació que comportava el tram des del Poliesportiu fins al Torrater.

Cal recordar que les inscripcions a la prova es poden fer a través de la web www.timerlap.com amb un preu de 12 euros fins aquest divendres i de 15 euros des d’eixe dia fins dijous 20 de novembre, quan es tanca la inscripció.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *