foradia cdturisme

L’escola infantil Els patufets visiten l’Albergue d’Animalers Fundación Lecasse

La visita a les instal.lacions de la Protectora d'Animalers d'Alcoi en l'albergue "Fundació Lecasse", complementa el Projecte Educatiu de l'escoleta Els patufets, on també s'inclouen: El dia de la mascota.

els patufets albergue

Un any més, els xiquets i les xiquetes de Els patufets, en companyia de l’ajuda dels pares, han realitzat una aprofitosa visita a la Protectora d’Animals i Plantes d’Alcoi, per a fer entrega de 4 caixes de taps, mantes i medicines, per a ajudar en la mida del possible a aquests organisme, i participar amb l’activitat que més els agrada, passejar als gossets que són en adopció (es pot muntar tots els diumenges).

Els taps han sigut recollits al llarg de tot el curs, gràcies a la participació de les famílies que pertanyen als patufets, com a gent del barri de santa Rosa.

els patufetsLa visita a les instal.lacions de la Protectora d’Animalers d’Alcoi a l’albergue “Fundació Lecasse”, complementa el Projecte Educatiu de l’escoleta, on també s’inclouen: El dia de la mascota, on els xiquets que tenen animalets a casa, eixe dia poden portar-los a l’escoleta i contar-nos coses sobre ells i a més la visita dels voluntaris de l’alberg de la protectora  als Patufets, per a fer tallers i activitats per a conscienciar als més menuts de la responsabilitat de tindre animals, xarrada promoguda des de L’ajuntament d’Alcoi.

L’escola infantil Els patufets ho han passat pipa, i conviden a què munteu un dia a la protectora a passejar a algun pelut, de segur serà una experiència única. Des de L’escola infantil Els patufets vos envien una abraçada a tots i  bones festes de nadal!!!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *