foradia subscriutegrat

Bogeria al Collao amb remuntada in extremis del C.D. Alcoyano

Alcoyano 3 - Lleida 2; Primera meitat, l’alcoyano no es troba i els lleidatans marquen dos gols, 0-2. Bogeria al collao amb remuntada in extremis, del 0-2 del descans s’havia passat al 3-2 amb un gol de primera divisió, després a la matinada, el club era víctima d’un important robatori a les oficines del club.

Alcoyano lleida liga

Javi Rubio, Jero, César Remón, Oscar López, Victor Mongil i Rubén Ramos; Davant: Alfaro, Devesa, Israel, Navarro i Julio De Dios./

El C.D. Alcoyano va obtenir una Victoria plena de suspens, com si d’un pel·lícula d Alfred Hitchcock es tractara, ja que els hòmens d’Oscar Cano perdien al descans 0/2 i acabaven guanyant en l’últim instant del descompte amb un golàs d’Oscar López, que si el firmen Messi o Cristiano, pega la volta al món. La bogeria es va instal·lar al Collao, tots els jugadors del Alcoyano van abraçar a Oscar López, més tota la banqueta i els aficionats de Gol B , mentre que la resta del camp, es posava les mans al cap, per la rematada dels alcoianistespel moment que es va produir i perquè els 3 punts es quedaven a casa. Com la felicitat completa pareix que no existeix, hores després de la fi del partit, la seu del club era víctima d’un important robatori, on si bé des de Club no hi han xifrat la quantitat econòmic, pareix important, a més dels mals materials són també abundants.

PRIMERA MEITAT, L’ALCOYANO NO ES TROBA I ELS LLEIDATANS MARQUEN DOS GOLS, 0-2 

Pese a què Oscar Cano meu nega, per a mi l’equip sempre eix a especular, i el Dissabte en la nit ho va tornar a fer, i a pesar d’una primera oportunitat de Rubén Ramos al 15, serien els lleidatans els que s’avançarien al marcador de penal. Va ser per una centrada de Osado, interceptada per Mongil en la mà, segons l’apreciació de l’andalús Benumea Älvarez, molt i molt protestat a el llarg del partit. El Llançament el convertiria en gol el davanter centre, Chamorro. 10 després, un erro del porter Jero, va estar a punt de costar li el segon al Alcoyano, ja que el porter de la pedrera va voler regatejar a Chamorro i si no és per César Remón, que va tornar per fi a la titularitat, el capità va aconseguir despejar un baló de gol. A cinc minuts per al descans, Ekhi, central dels ilerdencs, rematava de cap impecablement el que significaria el 0-2. L’Alcoyano haguera pogut escurçar diferències, però incomprensiblement Alfaro en immillorables condicions, feia tres tocs a l’interior del l’àrea xicoteta i perdia l’oportunitat de la nit.

PER A LA REPRESA, L’ALCOYANO ES VA GUARDAR EL MILLOR, GUANYANT 3-2 AL LLEIDA.

Oscar López

Oscar López autor del Gol./

L’Alcoyano va eixir per totes en la represa, i quan tan sols hi havia transcorrit 1 minut, Alfaro rep un baló a l’interior del àrea, fa un retall, i de xut ras, acurta distancies, anotant el 1 – 2. Avançaven els minuts, i la següent ocasió va ser de Chupe, sense cap dubte el millor dels ilerdencs; però es va trobar en un inspirat Jero; sobrepassats els 20 minuts, Alfaro dins l’àrea rep una clara espenta de Pedro Baquero, i de nou l’arbitre assenyala penal, en este cas favorable a l’Alcoyano, qui marcaria mitjançant Francis Ferrón, l’empat a 2. De nou Jero, arribant al 80 es feia amb un baló enverinat. Però el millor estava per arribar, quan Benjumea Alvarez, insistisc, molt protestat, arribant al 90, diu que s’afegiran 4 minuts; quan n’havien passat 3, Carles Savador és objecte de falta, però l’àrbitre diu que continue el joc, e instants després a instancies d l’assistent, assenyala la falta; el public aplaudia i demanava gol, es llança la falta, i després d’algun despara, De Dios templa el baló a la vora de l’àrea on emergeix Oscar López, que para el baló amb el pit, i a la mitja volta jo diria que en seme xilena, engalta amb l’esquerra una trallada que entra per tot l’escaire.

La bogeria va ser increïble, l’abrasaven tots els jugadors, des de la banqueta tots corrents també abraçaven a López, el públic de Gol B, el mateix; havien fet saltar la banca, del 0-2 del descans s’havia passat al 3-2 amb un gol de primera divisió. Aquest marcador deixa octau a l’equip, a 2 punts del play off i a 4 del líder.

FITXA TÈCNICA: U.E.LLEIDA: TORRES, BARREDA, FUSTER, FRAGOSOEKHIPEDRO BAQUEROOSADO(Diego Sánchez 75)ALBISTEGUICHAMORRO (Bosch 88)MIRAMONCHUPE (Molo 93) C.D. ALCOYANO: JERO, DEVESA, NAVARRO (Carles Salvador35), VÍCTOR MONGIL, OSCAR LÓPEZ, CÉSAR REMÓN, ISRAEL Francis Ferrón 62)JULIO DE DIOSALFARO Bello 80), RUBÉN RAMOS I JAVI RUBIO ÀRBITRE: Jesús Benjumea Álvare, del Col•legi Andalús, continuament xiulat per les seues decisions, va amonestar als visitants Barreda i Pedro Baquero; i per els alcoianistes: César RemónJulio De DiosAlfaro, Rubén Ramos i Javi Rubio GOLS: 0 – 1 23 Chamorro (P) 0 – 2 39 Ekhi 1- 2 46 ‘ Alfaro 2 – 2 66’ Francis Ferrón (P) 3 – 2 94 Oscar López


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *