foradia subscriutegrat

Després de perdre l’Alcoyano diu pràcticament adéu al play off 

Gol del Lleida només per començar, en una setmana agredolça • Una setmana en la qual es va conéixer la mort del davanter dels anys 80, Ramón "Lis" tot just quan l'Alcoyano donava a conéixer la composició del seu consell d'administració formada per Juan Serrano Morillas, Lionel Grau Mullor, Santiago Pastor Reig, Miguel Garcia Cortell i José Jorge Aura Pascual

alcoyano lleidaL’Alcoyano té molt difícil aconseguir classificara entre els 4 primers, després de patir la primera derrota de l’era Sempere-Palop, a Lleida per 2 gols a zero. No ha sigut l’única pèrdua en la setmana que sa conegut la composició del consell d’administració de l’Alcoyano S.A.D, i el mateix dijous ens deixava el mític davanter blanc i blau, “Lis”, amb tan sols 63 anys.

El Lleida quasi va donar opcions a l’Alcoyano, donat que els catalans s’avançaren al marcador al cap de 3 minuts i var arredonir a la represa amb el segon gol. A falta de 4 jornades i 12 punts en joc, l’Alcoyano està a 6 punts del quart, l’Hèrcules i haurà de guanyar-ho tot i esperar un miracle.

Gol del Lleida només per començar, en una setmana agredolça

lis alcoyano lesmuntanyes.com

Ramón Lis./

En una setmana en la qual es va conéixer la mort del davanter dels anys 80, Ramón “Lis”, amb tan sols 63 anys i després de lluitar davant una greu malaltia. Lis serà recordat per arrossegar a l’afició de l’Alcoyano, tot just abans de la treta dels córners, on puny en alt els aficionats escridassaven: “Lis, Lis, Lis”, i ajudaven a l’espigat ex davanter blanc i blau a marcar molts gols, sobretot de cap. D.E.P. Ramón Lis.

En la cosa esportiva, mal van començar les coses a Lleida on al cap de tres minuts i aprofita’n el desconcert amb el qual van eixir els alcoianistes a terres catalanes, i Nieto de llançament ajustat ha fet l’un a zero. En tot aquest període, l’Alcoyano quasi va inquietar la porteria de Torres, que tot i això en una rematada de falta d’Oscar López, va fer una gran intervenció, traient el baló molt a prop de la ratlla de gol.

A la represa baló al travesser de l’Alcoyano, però marca el Lleida.

En la segona meitat, els catalans van eixir a resoldreFragoso només començar va obligar a Diego García a lluir-se, però qui verdaderament va evitar l’empat va ser Torres, el porter lleidetà, qui va desviar un baló que anava a gol amb la punta dels dits, fent que s’estavellara al travesser el llançament de Maturana, qui per primera volta havia sigut titular.

Tot va ser una còpia de la primera part, donat que instants després Osado, marcava el 2-0 amb el que l’Alcoyano s’allunyava del Play Off amb 6 punts de ventaja de l’Hèrcules a falta de 12 punts per disputar-se. Els de Sempere i Palop, han de seguir pressionant, donat que els 5 primers juguen la Copa del Rei, i els 2 millors classificats en sexta posició, dels quatre grups de segona B i la Copa ha sigut un dels al·licients tant econòmics com esportius de la temporada 2014-15.

alcoyanos consel administració lesmuntanyes.com

La trista notícia de la mort de Lis, la coneixem tot just quan l’Alcoyano donava a conéixer la composició del seu consell d’administració, que seria la formada per Juan Serrano MorillasLionel Grau Mullor, Santiago Pastor Reig, Miguel Garcia Cortell i José Jorge Aura Pascual; per a poder entrar en aquest consell, es necessitaven 2500 accions, però el consell va aprovar que amb tan sols 30 accions es pot tindre veu i vot al consell. Tots els socis van rebre un diploma acreditatiu de l’acció que tenen de l’Alcoyano S.A.D.

FITXA TÈCNICA: LLEIDA ESPORTIU: Torres, Barreda, Fuster (c), Fragoso, Bosch, BaqueroNieto Diego Sánchez 90), Osado (Rami 65), ChamorroMiramón(Fornies 76) i Chupe. CD ALCOYANO: Diego García, Devesa (c), Navarro, Mario FuentesÓscar López, Javi RubioKike López, Carles Salvador Julio De Dios 60), Francis Ferrón (Gabarre 66), Rubén Ramos i Maturana (Isra Jerez 80) GOLS: 1-0 Nieto 3′ 2-0 Osado 62′

Font: José Carlos Plà./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *