foradia ivace

El cercle Podem Alcoi presenta candidats a secretari general

El Centre Cultural Ovidi Montllor en una nova assemblea de cercle Podem Alcoi ha donat lloc a la presentació dels dos candidats a la secretaria general de Podem Alcoi, Alfredo Albero i Rafael Gisbert. Tots dos ens han parlat de transparència total a l’hora de treballar i gestionar. A més, s’ha explicitat que totes les reunions, tant dels òrgans directius com dels grups de treball, com que la unió fa la força, continuaran sent obertes a tot aquell que vulga participar en elles.

podem

Unes 90 persones han presenciat en el Centre Cultural Ovidi Montllor la presentació dels dos candidats a la secretaria general Podem Alcoi, Alfredo Albero i Rafael Gisbert. Cadascun d’ells ha presentat la seua llista de candidats per al consell ciutadà Podem Alcoi i, seguidament, ha realitzat la lectura i explicació del seu projecte polític organitzatiu.

El projecte d’Alfredo Albero s’ha presentat i estructurat en tres parts bàsiques: en un primer, anàlisi històric polític social econòmic de la realitat actual d’Alcoi. El qual ha explicat les causes, basades en la impossibilitat de competir en l’àmbit internacional, la globalització de les economies i la crisi financera, de la desindustrialització d’un Alcoi, antigament, potència industrial.

2- Les línies bàsiques d’actuació per a fer front a la realitat actual alcoiana. En el camp econòmic, basades a fomentar les cooperatives de treball, el comerç, el turisme, la tecnologia, una política fiscal progressiva, energies renovables, etc.; en el social, fonamentades en la recuperació dels serveis socials bàsics i en la creació de menjadors socials, així com en el destacament dels esports, les activitats lúdiques i les Festes; i en el polític, basades a fomentar la màxima participació ciutadana.

3- Respecte a l’estructura organitzativa que ha de prendre el Cercle Podem Alcoi, amb tal de dur a terme les línies estratègiques assenyalades, Alfredo Albero ha exposat com a propici l’increment de la participació de la gent en les comissions de treball que han estat funcionant fins ara. I a més, ha plantejat la creació de noves comissions, com ara la de joventut, la de dona i igualtat i la d’extensió.

podemos dic

A més, ha remarcat que l’estratègia de Podem Alcoi respecte a les pròximes eleccions municipals ha de ser la de “recolzar iniciatives ciutadanes tendents a empoderar realment a la ciutadania”, com possiblement siga el cas de Guanyem Alcoi.

El projecte de Rafael Gisbert, en l’àmbit organitzatiu del Cercle Podem Alcoi ens ha parlat de transparència total a l’hora de treballar i de gestionar-lo, per la seua banda ens dibuixa les línies estratègiques del projecte de ciutat d’Alcoi, incidint especialment en el camp de l’ecologia, fent referència a posar els recursos de la ciutat a crear un Alcoi “lo más ecológico possible”.

En aquest sentit, s’ha pronunciat explícitament amb la intenció de dedicar un esforç a paralitzar el projecte Alcoinnova previst per a la zona de La Canal. En l’àmbit del creixement econòmic, ha assenyalat la capacitat innovadora dels alcoians com a motor principal.

podem dicRespecte als pròxims comicis municipals, Rafael Gisbert ha expressat el suport de Podem Alcoi a Guanyem a Alcoi, en el cas que el projecte complisca els requisits que demana Podem, com a “desideràtum”. I ha comunicat el seu posicionament, en qualsevol cas, respecte a no crear una nova agrupació d’electors per a presentar-se a les municipals de forma independent.

Per a finalitzar l’assemblea s’ha obert un debat en el qual s’han expressat opinions de diversa índole. Entre elles s’ha recalcat que la funció del consell ciutadà és la de servir a l’assemblea i encarregar-se d’executar les decisions preses per les assemblees Podem Alcoi. A més, s’ha explicitat que totes les reunions, tant dels òrgans directius com dels grups de treball, com que la unió fa la força continuaran sent obertes a tot aquell que vulga participar en elles.


upvalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *