foradia cdturisme

Podem ix al carrer a escoltar a la ciutadania

Durant el diumenge 2 d'abril estarà a la zona del mercat de Batoi recollint propostes dels alcoians i alcoianes per tal de conéixer les necessitats de la ciutadania

Aquest diumenge 2 d’abril membres de Podem estaran al mercat de Batoi, des de les 10h, per tal d’arreplegar les propostes de la ciutadania. Trini Rubio, candidata a l’alcaldia en Alcoi per la formació morada, ha explicat que: “Des de Podem volem que el nostre projecte siga de totes les persones que fan possible el dia a dia d’Alcoi, i per això, fa setmanes que estem treballant el nostre programa de la mà de tota la ciutadania”, i ha afegit que: “Vam fer una primera sessió programàtica, on tant les persones a títol individual com entitats, van fer les seues aportacions i seguim mantenint reunions tant amb entitats, com amb les associacions veïnal, per recollir propostes. Ara eixim al carrer per seguir incorporant veus i millores al nostre projecte de ciutat”.

El partit també comenta que volen que aquesta jornada també siga per a doner a conéixer totes les actuacions que han aconseguit durant aquests quatre anys, en la seua primera legislatura amb representació a l’Ajuntament d’Alcoi.

En l’espai on estiguen situats hi haurà una zona infantil, amb jocs i activitats perquè tota la família puga assistir i gaudir d’aquest acte. També hi haurà activitats inclusives “facilitant que la gent puga posar-se en la pell d’altres i generant valors de respecte i igualtat”, assegura Rubio.

“Tenim una candidatura amb moltes incorporacions, a les que podreu conéixer el diumenge i amb diferents perfils professionals, intergeneracional i sobretot plena d’il·lusió i ganes de canviar a millor la nostra ciutat. Volem que ens conegau, que ens acompanyeu i que feu vostre aquest projecte de ciutat, per la ciutat que ens mereixem i amb vosaltres, podrem aconseguir”, ha conclós Trini Rubio.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *