foradia subscriutegrat

La mirada de Miquel Navarro a la Llotja Sant Jordi

L’exposició -La mirada de Miquel Navarro- estarà oberta a la Llotja Sant Jordi fins al 31 de maig, amb horari de dimarts a dissabte d’11.30 a 13.30 i 17.30 a 20.30, diumenges 11.30 a 13.30 h

miquel navarroEl dijous a les 20 hores es va inaugurar a la Llotja de Sant Jordi la tercera de les exposicions que conformen el nou cicle dins la programació estable d’arts plàstiques, aquesta mostra -La mirada de Miquel Navarro -.

La mostra de Miquel Navarro estarà oberta a la Llotja Sant Jordi fins al 31 de maig, i permet al públic d’Alcoi i comarques aproximar-se a l’obra d’un creador que ha exposat als cinc continents, i que té obra a museus com el Guggenheim de Nova York, el propi Guggenheim de Bilbao o el Centre Georges Pompidou de París, entre molts altres.

Es tracta de la primera vegada que esposa la seua obra a Alcoi aquest artista de Mislata, un dels creadors espanyols amb major projecció internacional. El propi artista va prendre la paraula a l’acte inaugural, per agrair a la ciutat d’Alcoi aquesta acollida; visiblement emocionat, fins i tot se li va trencar la veu i no va poder finalitzar el seu discur

MIRO-navarro-alcoi-2

Navarro mai havia exposat a Alcoi i ha declarat que, per ell, “s’ha convertit en un lloc molt especial”. L’escultor ha estat aquestos dies preparant, montant i dirigint, personalment, i acompanyant per Antoni Miró, la col.locació i disposició de les seues obres, una selecció personal entre les seues creacions més actuals.

L’alcalde de Mislata Carlos Fernández va estar present a la inauguració acompanyat de l’alcalde d’Alcoi Toni Francés, del regidor de Cultura Paco Agulló, de l’artista Antoni Miró i del poeta Miquel Cruz, que va escriure una poesia dedicada a la mostra.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *