foradia subscriutegrat

Alcoi comença un nou cicle d’art

Alcoi referent de les arts plàstiques, prepara un nova programació atractiva, variada, de qualitat per al públic local però també per als aficionats a l’art de més enllà de les nostres comarques

Alcoi referent de les arts plàstiques, prepara per aquest propers dos mesos un nova programació de qualitat, per al públic local però també per als aficionats a l’art de més enllà de les nostres comarques.

Tres noves mostres en el Centre Ovidi Montllor, Centre Cultural Mario Silvestre i Llotja de Sant Jordi, continuen amb la dinàmica expositiva de la ciutat, i permetran al públic local i als visitants gaudir de l’obra dins d’aquest cicle estable d’art a Alcoi.

En el Centre Ovidi Montllor, el dimarts 4 abril a les 20h., tindrà lloc la inauguració de “Extracció” del conegut artista alcoià Jordi Vila, podrà visitarse fins 31 maig 2017. L’artista Jordi Vila va ser encarregat de il.lustrar el cartell, 25a Mostra de Teatre d’Alcoi.

Seguirà el dimecres 5 abril a les 20h. en el Centre Cultural Mario Silvestre, amb la inauguració de l’exposició “A l’ombra del Montgó”  de Hans Dieter Zingraff, romandrà oberta al públic fins al 26 maig 2017.

I el dijous 6 abril a les 20h., inauguració a la Llotja de Sant Jordi de “Papers i collages” per a Joan Valls, romandrà oberta al públic fins al 28 maig 2017.

Situant a la ciutat en la primera fila del panorama d’arts plàstiques, amb una oferta variada, que permet gaudir de diferents autors i llenguatges. Aquest cicle està organitzat per la regidoria de Cultura de l’ajuntament d’Alcoi amb la col·laboració d’Antoni Miró.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *