foradia cdturisme

L’Alcoyano empata en Olot i continua al capdavant

Vora mil cinq centes persones que s’han donat cita al Municipal d’Olot. Empat sense gols, on la millor oportunitat olotina s’hi ha estavellat a la fusta i on els alcoianistes han estat molt seriosos en tot el partit, i ofensivament millor en la represa. El pròxim partit del Alcoyano serà al Collao davant el Reus Esportiu el diumenge a les 17:00 hores.

olot-alcoyano

Els capitans Devesa per l’Alcoyano, Abel per l’Olot i el trie arbitral encapsalat per Sebastián Ripoll Rojano. foto Adan Princep./

Els prolegòmens del Olot / Alcoyano, han estat protagonitzats pels veterans més mítics de la història de l’Olot, encapçalats per Martí Gratacós, i altres il·lustres exjugadors del club, entre els que ben segur hi hauria algun dels jugadors que el 1967 varen visitar el Collao, en una eliminatòria que va suposar l’ascens a Segona Divisió de l’Alcoyano, que primer havia perdut a Olot 3-1 i després els alcoianistes van guanyar per 4-0. Els aficionats més majors del Collao, encara recorden aquesta eliminatòria amb plena satisfacció. Respecte al partit, empat sense gols, on la millor oportunitat olotina s’hi ha estavellat a la fusta i on els alcoianistes han estat molt seriosos en tot el partit, i ofensivament millor en la represa. El pròxim partit del Alcoyano serà al Collao davant el Reus Esportiu el diumenge a les 17:00 hores, i el dijous tindran la cita a San Mamés a les 22:00 hores.

SENSE GOLS EN LA PRIMERA PART, SEN ALGO MILLORS ELS OLOTINS.

Vora mil cinq centes persones que s’han donat cita al Municipal d’Olot i abans d’escomençar el partit, han disfrutat dels veterans del Olot i d’un acte solidari portant joguines al camp per a la campanya de Nadal de la Creu Roja d’Olot.

El partit disputat en gespa natural, ha segut prou discret en la seua primera part, amb 2 conjunts que partien de la base de mantindre la porta a 0. Els catalans han segut algo més incisius, i al minut 16, un cop de cap de Germán s’estavellat al traveser de la meta defesa per Jero. Mentres que en el 27 sería Coro el que remataria alt, quan s’encontrava un pèl escorat. L’Alcoyano per la seua part, estava bén assentat al camp, i tal volta la bona pressió dels olotins al centre del camp, ha fet quels d’Oscar Cano, no hasguen pogut eixir a buscar la porta defesa per Wilfred en la frecuència que tal volta haguera vullgut el tècnic granadí.

SEGONA MEITAT, SEGUIM SENSE GOLS, PERÒ MILLOR L’ALCOYANO.

En la represa l’Alcoyano hi ha posat a prova al meta Wilfred primer mitjançant Carles Salvador al minut 51 i cinc minuts després seria Navarro qui ho intentaria; en les dues ocasions el porter del Olot hi ha aconseguit atrapar els balons. Però l’ocasió més clara va ser per als locals, quan Carlos en boca de gol ha rematat de cap per damunt del travesser de la meta defesa per Jero. A la fi, empat sense gols, i els hòmens d’Oscar Cano es situen a 3 puts de la promoció, sent precisament el Reus, pròxim rival de l’Alcoyano se’l conjunte que marca el play off, visitarà el Collao el diumenge vinent, en un partit en el qual serà baixa per acumulació d’amonestacions.

FITXA TÈCNICA
Olot: WILFRED,CANAL,MUSA,GERMÀN,ROJAS,ABEL(c),CARLOS MARTÍNEZ,HÉCTOR,URI, DAVID LÓPEC (Maestre, 63′), i CORO.
Alcoyano: JERO, MONGIL, NAVARRO (Javi Rubio, 70′) ,JOSEMI PERONA,OSCAR LÓPEZ, CARLES SALVADOR, ISRA (Bello, 65′), JULIO DE DIOS, FRANCIS FERRÓN, ALFARO I DEVESA (c).
Àrbitre: Sebastián Ripoll Solano. Ha amonestat Canal i Héctor (Olot) i Perona i Bello (Alcoyano)

Incidències: setzena jornada de lliga del Grup 3 de Segona B amb la presència de 1.483 espectadors.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *