lasarga subscriutegrat

S’escapen 2 punts a l’Alcoyano en el descompte

Alcoyano 1- Espanyol B 1. Uns 1.200 espectadors al Collao en l’últim partit de la primera volta. 1 – 0 César Remón 24’ . 1 – 1 A. Carmona 92’. Que coses té el futbol, pareixia que l’Alcoyano podia inclòs golejar a un conjunt perillós.

alcoyano español

C.D Alcoyano: César Remón, Mario Fuentes, Óscar López, Jero i Rubén Ramos. Davant Carles Salvador, Navarro, Alfaro, Devesa, Bello i Julio De Dios./

L’Alcoyano va es començar francament bé davant el filial de l’Espanyol, arribant a realitzar probablement la millor primera meitat de la lliga; el treball del conjunt d’Oscar Cano va tindre recompensa i el capità César Remón va marcar per als blancs i blaus. Van haver-hi més oportunitats d’ampliar el marcador, però este no es va menjar abans del descans. A la represa la cosa va canviar radicalment, l’Alcoyano va fer un pas enrere i va jugar tant en foc, que de manera merescuda, l’Espanyol B al minut 92 va aconseguir l’empat mitjançant Carmona. Després d’aquest empat, L’Alcoyano es situa 5º empatat amb el 4° que és el Lleida i a 4 punts del líder, Nàstic de Tarragona, tot just a la fi de la primera volta.

Al llarg de la setmana, el club va ser noticia perquè ja ha sigut admitit pel CSD com a CD Alcoyano SAD i perquè el lateral mallorquí Joan Vich ha deixat la disciplina del club i ha tornat al Atco. Balears.

MOLT BONA PRIMERA PART DE L’ALCOYANO I GOL DE CÉSAR REMÓN.

Després del paró nadalenc, tornava la lliga al Collao, amb l’últim partit de la primera volta, i un rival directe com era l’Espanyol b, en la lluita per clavar se en el Play Off, al ser el día de la burreta, es va avançar l’es començament de l’encontre 30 minuts sobre l’hora habitual que juga el Deportivo, que sol ser les 17:00 hores. Els hòmens d’Oscar Cano van acabar entufats tant en lliga com en copa, i han retornat exactament igual, donat que possiblement van realitzar la millor primera part de tot el campionat, destacant en sobre manera, Devesa i el recuperat César Remón.

Precisament per la part de l’Ibense Devesa es produïen les millors incursions i oportunitats, i en una d’elles al minut 24 i mig aprofitant el capità del Alcoyano, César Remón una indecisió de la defensa catalana, es va fer en un baló a les immediacions de l’àrea visitant i amb un xut sec i creuat, va batre a Koke, establint el 1 – 0.Els vora 1200 espectadors que van muntar al Collao, se les prometien molt felices donat que el Deportivo va seguir apretant i estaven molt a prop d’aconseguir el segon, però el cert és que el marcador ja no es va moure.

LA SEGONA MEITAT UN CANVI TOTAL, L’ALCOYANO ES TIRA ENRERE I L’ESPANYOL EMPATA AL DESCONTE.

espanyol barcelona

Espanyol B./

Que coses té el futbol, pareixia que l’Alcoyano podia inclòs golejar a un conjunt perillós i que està 3° classificat, i vam assistir a un canvi brutal al partit, amb un Alcoyano que va cedir terreny i un Espanyol que de la mà del seu dorsal 11, Julián Luque, va es començar a jugar, i pese a què casi no va disposar d’oportunitats clares, va dur el control de tota la segona meitat. Oscar Cano veient com es presentava el pati, i donat que va eixir sense davanter definit, va es començar a moure la banqueta, dona entrada a Isra Jerez i a Francis Ferrón, per vorer si els blancs i blaus tornaven a agafar la manilla del partit, objectiu que no varen aconseguir.

A 3 minuts per a la fi, donava entrada també a Javi Rubio per a acabar d’amarrar els 3 punts, però el que es veia vindre, es va produir al 92, am un llançament paregut al del gol del Alcoyano, A. Carmona va batre a un Jero, que o bé li van desviar el baló abans d’arribar li, o el van sorprendre am eixe llançament, donat que va parèixer que el porter de la pedrera podia haver fet algú més en eixa jugada. Assenyalar també que Jero va fer com sempre un partit molt serios, i que inclòs com hem referit amb anterioritat, es fàcil que li desviaren el baló. El que és cert es que no hi havia temps per a més, i que els espectadors del Collao es van quedar gelats amb aquest marcador d’empat a 1 gol que va registrar l’electrònic.

FITXA TÈCNICA:
INCIDÈNCIES: Uns 1.200 espectadors al Collao en l’últim partit de la primera volta, per el que l’Alcoyano tornarà a jugar en casa la propera setmana davant el Zaragoza B.
ALCOYANO: Jero, Devesa, Navarro, Mario Fuentes, Oscar López, Cesar Remón (Cp.), Carles Salvador (Javi Rubio 87’), Julio De Dios, Alfaro (Francis Ferrón 70’), Rubén Ramos i Bello (Isra Jerez 60’).
ESPANYOL B: Koke, Rober ( Marc Navarro 73’), Rayllo (Cp.), Rubén Duarte, Ángel, Marc Roca, Pirulo (Marc Ferández 42’), Pol Llonch, Mamadou, A. Carmona i Julián López.
ÀRBITRE: José Antonio Sánchez Villalobos, del col•legi Andalus, va amonestar als locals, Navarro, César Remón i Bello, i als visitants Rayllo, Mamadou i A. Carmona.
GOLS:  1 – 0 César Remón 24’ . 1 – 1 A. Carmona 92’

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *