Foradia ajualcoitel

Comença el procés de Primàries a Compromís Alcoi

És moment, doncs d'engrescar a presentar-se, tant a gent que forma part de Compromís, com d’altres persones no vinculades a l’arena política. El procés de primàries o, com ja es coneix a Twitter, les ‪#‎PrimàriesCompromís‬ estan en plena marxa.

Des d’ahir dia 15 fins al 19 de desembre és el termini per a presentar candidatures als municipis de menys de 100.000 habitants. En  tots aquells que voleu ser candidats a l’alcaldia, o bé ser membres a la llista local.

primaries compromis

Segons Màrius Ivorra:Les Primàries en Compromís són una expressió inequívoca de la nostra ferma creença en la democràcia participativa, interna i externa, tal com assenyalen els nostres principis.”

El secretari local explica que Compromís és el primer partit a Alcoi que ha convocat aquest procés de Primàries obert a la ciutadania i per a configurar tota la llista “i potser l’únic”. Un procés obert en què “qualsevol persona pot presentar-se com a candidata a l’Alcaldia, o a formar part de la llista; i qualsevol persona valenciana i major de 16 anys hi pot votar“.

Recordem que fins al 21 de gener està obert el període d’inscripció al cens de Primàries i que qualsevol persona pot registrar-se en l’enllaç directe.

Es podrà votar per internet, del 28 al 30 de gener o de manera presencial el 31 de gener en la mesa electoral que hi haurà durant tot el dia a la seu de Compromís.

El procés de primàries o, com ja es coneix a Twitter, les ‪#‎PrimàriesCompromís‬ estan en plena marxa.

Com ja sabeu, la primera fase d’esta singladura, del 15 al 19 de desembre consisteix en inscriures en  tots aquells que voleu ser candidats a l’alcaldia, o bé ser membres a la llista local. Per inscriure’s cal una foto i un text de presentació.

A partir de la setmana que ve, els militants hauran d’avalar els candidats, també de forma telemàtica en primares obertes espai Compromís.

És moment, doncs d’engrescar a presentar-se, tant a gent que forma part de Compromís, com d’altres persones no vinculades a l’arena política. Ells i elles són l’empenta necessària per a formar part d’este projecte il·lusionant. Som gent progressista, valencianista i ecologista; junts i juntes recorrem este camí perquè creiem fermament en els valors democràtics que representa Compromís.

També donar compte de la vàlua i capacitats de totes les persones que han fet el pas endavant: es nota que som gent compromesa amb la ciutadania, i farem un bon equip durant les pròximes setmanes. Estes seran les primàries del debat saludable, de la suma d’idees i de l’impuls per al canvi de rumb que Alcoi necessita.


ajuntalcoi

ajualcoiturisme

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *