foradia pressupostparticipatiualcoi

Compromís Alcoi dona el seu suport a Ponts d’Igualtat enfront els atacs de Vox Alcoi al seu president

Article Begonya Domenech

Des de Compromís Alcoi volem donar tot el nostre suport als col·lectius que lluiten per la igualtat de drets de les persones, i especialment a Ponts d’Igualtat després dels atacs del regidor de Vox Alcoi cap al seu president.

A Compromís Alcoi ens sembla poc apropiat que un regidor desqualifique públicament a un representant d’una entitat social sense ànim de lucre. La tasca dels polítics és fiscalitzar l’acció del govern i millorar la vida dels ciutadans i les ciutadanes. Per altra banda considerem que les valoracions personals han de quedar a l’àmbit estrictament personal, opinions com aquestes sols pretenen incitar a l’odi cap a un col·lectiu.

Gràcies a la tasca desinteressada que realitzen les entitats socials del municipi, molts alcoians i alcoianes reben ajuda en moments difícils de la seua vida. Així doncs mereixen una estima i un respecte especial per part dels grups polítics. A Compromís ho tenim clar, i som conscients que una de les nostres faenes és ajudar-los i facilitar el desenvolupament de les seues funcions.

A Compromís, com a partit amb més càrrecs públics visibles LGTB donem tot el suport a qualsevol iniciativa que tinga per objectiu la millora dels drets d’aquest col·lectiu, i no sols això, tenim un compromís escrit al nostre programa electoral (som l’únic partit a Alcoi) i tenim clar treballar dia a dia per l’igualat de drets.

Font: Begonya Domenech. Secretaria local Compromís Alcoi./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *