foradia subscriutegrat

Els candidats al consell Podem Alcoi prenen la paraula

Amb la nova presentació en l'assemblea dels candidats de Podem Alcoi, que a banda dels perfils personals, entre les idees exposades per part dels candidats, destaca l’entusiasme i la il·lusió pel projecte Podem.

podem decembre

L’assemblea Podem Alcoi, amb la presència d’unes 90 persones, ha fet una nova presentació de les llistes i dels candidats individuals presentats per al consell ciutadà i la secretaria general.

Primerament es va explicar als assistents la forma de participar en l’elecció telemàtica dels candidats.

A continuació, s’han presentat els membres de la llista de Rafael Gisbert, un dels dos candidats a la secretaria general, Canviem. Entre les seues propostes organitzatives, plantegen que siga l’assemblea i no les comissions de treball les que prenguen totes les decisions, tant majors com menors, per exemple, la freqüència de la celebració de reunions i assemblees.

Seguidament, l’equip Tots Som Podem, ha presentat el seu vídeo promocional, per a continuar exposant algunes de les seues idees. Entre elles, han incidit que guanye la llista que guanye del que es tracta és de fer fort el projecte Podem amb el treball de tots.

Els candidats individuals al consell ciutadà, entre els que consten Alfonso Carro Albert, Alfredo Llópis, Jesus Muñoz, Rafael Rico, Maria Adela Agulló, Ivan García, i Mª José Ramirez, han tingut un màxim de 5 minuts cadascun per a presentar-se davant l’assemblea.

A banda dels perfils personals, entre les idees exposades per part dels candidats, destaca l’entusiasme i la il·lusió pel projecte Podem, el qual, segons ells, està obrint el camí de la regeneració política al país i està creixent com l’alternativa d’un govern que està maltractant a la seua població i que està obligant als joves preparats a exiliar-se.

Una veïna d’Alcoi, Virtudes, va demanar ajuda al Cercle Podem Alcoi per a recuperar a la seua xiqueta en acolliment. Després d’anys d’acolliment, Benestar Social li va oferir la possibilitat d’adoptar a la xiqueta però l’Audiència d’Alacant li va negar l’opció, llevant-li la xiqueta. Ara

Virtudes està lluitant per a recuperar a la xiqueta, inclús portant el seu cas al Tribunal Suprem. L’assemblea Podem es va commoure amb el cas i la majoria dels presents va donar suport a Virtudes amb la seua signatura.

podem decembreÉs el moment de debat obert; i una present hi va preguntar al candidat a la secretaria general de la llista Tots Som Podem, Alfredo Albero, per la seua postura respecte a Guanyem Alcoi. Alfredo va contestar que des del seu punt de vista els membres de Podem Alcoi deuen recolzar i impulsar el naixement d’una candidatura ciutadana com aquesta. No obstant això, Podem valorarà més avant si l’evolució d’aquestes iniciatives, que estan aflorant en tota Espanya, és la correcta o no i per tant les avala o no el cercle d’Alcoi.

En paraules de Rafa Gisbert també ha estimat que no hi haja hagut consens general a l’hora de presentar una llista única, una assistent ha volgut matisar que és millor que hi haja més llistes, perquè és un símptoma positiu de pluralitat de pensament i dóna lloc a obrir un debat més enriquidor i profund.

Per a finalitzar, s’ha acordat que la següent assemblea Podem Alcoi serà el 14 de gener.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *