foradia subscriutegrat

La senadora Jiménez fiscalitza a Foment pel Pont Fernando Reig

• “Quants informes sobre l’estat del Pont Fernando Reig i en quines dades s’han realitzat?” • Mesures d'assumpció de responsabilitats.

Segons el diagnòstic del Ministeri de Foment el Pont Fernando Reig, infraestructura clau per a les comunicacions d’Alcoi, ha de ser substituir tots els seus tirants. El temps de reparació està estimat en 13 mesos i el total a invertir seran 10 milions d’Euros.

En aquest context, la senadora alcoiana de Unidos Podemos, Vicenta Jiménez, ha apel·lat al Govern Central per a comprovar si totes les tasques de manteniment i revisió del Pont són les correctes: “quants informes sobre l’estat del Pont Fernando Reig i en quines dades s’han realitzat?”

A més, ha preguntat, amb l’objectiu d’evitar futurs possibles incidents similars, si el Govern té previst modificar els protocols de revisió i manteniment d’aquest tipus d’infraestructures.

I finalment, ha preguntat per les mesures d’assumpció de responsabilitats que han d’adoptar els responsables del danys ocasionats a la població alcoiana.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *