foradia camaraalcoi

Manifestació contra la Llei Mordassa

Dissabte 20 de desembre a les 18 hores, a la Plaça d'Espanya d'Alcoi.

cartell mordaza El passat 11 de desembre es va aprovar la llei de Seguretat Ciutadana, coneguda com la Llei Mordassa, amb l’habitual corró parlamentari del Partit Popular, a pesar de tots els esforços de la ciutadania.

Aquesta llei suposa un atac i limitació més dels drets fonamentals per part del Partit Popular. 8 de cada 10 ciutadans estan en contra d’aquesta llei i per demostrar-ho Guanyem Alcoi se sumarà a la convocatòria de caràcter Estatal que està prevista per al pròxim dissabte 20 de desembre a les 18 hores, a la Plaça d’Espanya d’Alcoi.

A partir d’ara negar-se a mostrar el DNI als agents dels cossos de Seguretat o gravar imatges de policies antidisturbis colpejant a manifestants constituirà un delicte i podrà ser multat per una suma de fins a 30.000 euros.

Es convoca i animem a vindre a tots els veïns d’Alcoi per mostrar el seu rebuig a tal atropellament democràtic -un més- i a què les mesures anti-ciutadanes que presenta el Partit Popular, amb Llei Mordassa, siguen respostes activament, al carrer i amb protestes, demostrant que no tenim por d’alçar la veu i manifestar el cansament d’aquests tipus de polítiques antidemocràtiques i ‘casposes’. “Faça vent o faça fred, Guanyem Alcoi allí estarem! Que no ens callen!”


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *