foradia pressupartialcoi

‘Un animal no és un joguet’ prou d’abandonaments d’animals

Ajuntament i Protectora enceten una campanya a les xarxes contra l’abandonament d’animals. Se centra en la conscienciació al voltant de regalar animals de companyia. ‘Un animal no és un joguet’

Un_animal_no_es_un_joguetS’ha posat en marxa la campanya de conscienciació de cara a les dates nadalenques, al voltant del fet de regalar animals de companyia i de les responsabilitats que això comporta.

Per a això, la Regidoria de Salut Pública de l’Ajuntament d’Alcoi, en col·laboració amb la Societat Protectora d’Animals i Plantes d’Alcoi, han dissenyat una imatge amb l’eslògan ‘Un animal no és un joguet’, que inclou un missatge ben clar sobre una pràctica que cada any provoca molts abandonaments d’animals de companyia que, mesos després de ser regalats, no són atesos degudament i fins i tot arriben a provocar un allau d’abandonaments que amenaça de col·lapsar l’alberg.

La imatge de la campanya inclou també un text senzill i explícit: “Un animal no és un joguet, ni un objecte del que podem desfer-se quan ens avorrim d’ell. És un ésser viu que naix i creix, que té sentiments, pensaments i que t’estima per damunt de tot”.

La regidora de Salut Pública Estefania Blanes indica que “hem volgut col·laborar amb la Protectora perquè moltes vegades ens han explicat les conseqüències que moltes vegades provoca aquesta pràctica, i creiem que aprofitar la difusió que hui per hui donen les xarxes socials pot permetre’ns llançar el missatge per aconseguir una major conscienciació al voltant del tema. Tenim experiència d’altres ocasions que, de la mà de la Protectora, ja hem fet circular cartells o campanyes per Facebook i Twitter, i ens consta que acostumen a tindre un abast important, per això volem tornar a aprofitar aquests canals per difondre aquesta idea entre la ciutadania”.


pressupartialcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *