lasarga subscriutegrat

Portes Obertes a la Protectora d’Alcoi

La Jornada de Portes obertes és el dia 27 de setembre a partir de les 11'00h. del matí • Hi haurà jocs i tallers per als més petits • Desfilada de gossets en adopció.

cartellprotectoraEl proper Diumenge dia 27 de setembre es durà a terme la jornada de Portes Obertes en la Societat Protectora d’Animals i Plantes d’Alcoi. A partir de les 11 del matí es podrà acudir a l’alberg per a veure aquestes exhibicions. A més, hi hauran jocs i tallers per a xiquets.

La novetat d’enguany serà la primera desfilada ADOPTA’M, on els voluntaris de la protectora desfilaran amb alguns dels peluts en adopció que segueixen a les instal·lacions de la Protectora i busquen una nova llar on viure. 

També comptaran amb la participació de la Brigada Canina de la Policia Local d’Alcoi, que l’any anterior van tenir un gran èxit entre xicotets i adults, i a més el Mag Üalà ens delectarà amb alguns trucs de màgia

L’objectiu d’aquesta jornada és mostrar les instal·lacions al públic en general, i conscienciar de la importància de l’adopció enfront de la compra de mascotes.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *