Foradia

Sergio Julià entrena amb l’ex seleccionador de gimnàstica artística

Sergio Julià, integrant del Club Gimnàstica Alcoi “El Pastoret”, ha acudit durant dos dies a la primera Concentració Autonòmica de Gimnàstica Artística Masculina celebrada en el Pavelló de Gimnàstica de la Font de Sant Lluís a València.

sergio el pastoretDurant els dies 29 i 30 de desembre, Sergio Julià, acompanyat del seu entrenador Tavi Fuentes, ha acudit a la Concentració de gimnàstica, convocats tots dos per l’ex seleccionador de gimnàstica artística masculina, Álvaro Montesinos. La concentració començava el dia 29 al matí i finalitzava el 30 a la tarda, dos dies intensos en els quals els gimnastes i entrenadors seleccionats hem estat treballant de manera molt dura en sessió de matí i tarda un total de 6 hores diàries.

En aquesta primera presa de contacte s’ha estat treballant sobretot la base dels elements gimnàstics, el condicionament físic i la màxima correcció en tot el treballat, amb explicacions de l’expert Álvaro Montesinos, qui ha guiat el treball dels entrenadors amb cadascun dels seus gimnastes, indicacions que tant Sergio com Tavi, pensem posar en pràctica gens més començar els entrenaments del nou any.

A Sergio, que està baixant un o dos dies per setmana (durant el present curs) per entrenar en les instal·lacions de la concentració, amb el gran esforç que això significa per a la seua família, li ha vingut molt bé el treball realitzat doncs el seu nivell de motivació ha augmentat més si cap i afronta aquesta temporada amb moltes ganes de millorar dia a dia.

Aquesta ha estat solament la primera concentració de diverses programades per al propvinent 2015, en les quals es farà un seguiment de Sergio per veure la seua evolució i continuar amb la seua formació de cara a les competicions de l’any que ve i el seu futur en la gimnàstica, buscant sempre el màxim que puga donar de si mateix en aquest esport, ja que durant el present curs competirà en el nivell de Via Olímpica 8, amb un nivell de dificultats molt elevat i uns contrincants amb unes instal·lacions que gens tenen a veure amb les quals expliquem a Alcoi. A més  aprofiten l’ocasió des del club per felicitar-vos a tots l’any nou.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *