foradia aproop

Resultats de les gimnastes del Club El Pastoret d’Alcoi en les competicions de maig

• Totes van fer els seus exercicis sense quasi errades i van demostrar la seua gran alegria i companyonia en tot moment. • Tots els entrenadors del club “estem súper contents i molt orgullosos del pas de les nostres gimnastes per aquesta II Fase dels Jocs Esportius"

21 de les gimnastes de El Pastoret d’Alcoi han participat en el Campionat entre les províncies d’Alacant i València dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana.

Totes van fer els seus exercicis sense quasi errades i van demostrar la seua gran alegria i companyonia en tot moment.

Aquests van ser els resultats:

  • En prebenjamin van participar: Elsa Sánchez, que va aconseguir la 1a posició en la classificació general i en barra, Elena Llácer, que va ser la 3a en la general i 1a en salt, Olga García i María Alfaro.
  • En benjamí van participar: Laia Navarro, que va obtenir la 2a posició en sòl, Sonia Ortiz, Eva Alfaro i Mar Gallego.
  • En aleví van participar: Sara Alfaro, que va quedar 2a en barra, Candela Orta, que va anar 3a en barra, Emma Domínguez, Irene Jordá, Elena Llorens, Maya Juárez, Aitana Fajardo, Lidia López, Adet Berenguer, Paula Moltó, Laia Torregrosa i Lea Sánchez.
  • En cadet va participar Ana Sevila, que va obtenir la 1a posició en salt.

Tots els entrenadors del club “estem súper contents i molt orgullosos del pas de les nostres gimnastes per aquesta II Fase dels Jocs Esportius, on hem demostrat el treball i il·lusió de les nostres esportistes”.

D’altra banda, 4 de les gimnastes de nivells han participat en el Campionat Provincial de Gimnàstica Artística Femenina.

Nivell 3:

Laura Casabuena: recentment recuperada d’un trencament del colze, ha aconseguit copar tots els ors en aquesta difícil categoria, sent Campiona Provincial en tots els aparells, a més de Campiona Provincial en la classificació general.

Marina Romá: també recentment eixida d’una lesió de genoll, ha copat totes les plates, servint-li com una injecció de motivació per a millorar.

Nivell 4:

Marta Tomás: ha dominat en aquest nivell aconseguint la 1a posició en les paral·leles, barra i sòl, però cometent un enorme error en salt, fallada que li ha impedit aconseguir una 1a posició en la classificació general, que tenia quasi en les seues mans, resultant al final ser Subcampiona Provincial.

Via Olímpica 6:

Aurora Maciá: com en l’última competició, solament ha pogut competir a causa de la seua lesió en l’aparell de paral·leles, on ha aconseguit ser Campiona Provincial.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *