foradia subscriutegrat

Què regalar?

Per a Xel Hernàndez de Silver Talking "la pràctica del regal ha arribat hui en dia, als entorns empresarials (...) En aquesta societat desenvolupada sorgeix des d'inici, què regalar? (...)

Hui en dia, els Regals d’empresa exerceixen un paper important en la creació de la identitat corporativa. Pràcticament totes les companyies confien en regals promocionals de tot tipus, no només per construir imatge de marca i atreure a nous clients, sinó també per generar fidelitat en aquests.

Regalar: Donar a algú, sense rebre res a canvi, alguna cosa en mostra d’afecte o consideració o per un altre motiu.

Són moltes les ocasions de regalar des de la celebració de l’aniversari, sants, aniversaris, Nadal, marcades dates del calendari i fins i tot festivitats locals que marquen aquesta pràctica com a costum, tal és el cas, per exemple el dia de Sant Jordi en Alcoi.

bolisPer a Xel Hernàndez de Silver Talkingla pràctica del regal ha arribat hui en dia, als diferents entorns, que empren aquesta tècnica amb diferents objectius, des d’estratègies amb caràcter promocional, llançaments de nous productes, marxandatge publicitari de fidelització, mostres d’agraïment a clients, o per crear vincules positius, etc.” Xel Hernàndez remarca “el motiu del regal marcaran les pautes que definiran el procés de selecció del regal. En aquesta societat desenvolupada sorgeix des d’inici, què regalar?” 

A partir d’ara, idees, suggeriments, novetats i productes curiosos, de la mà amb Silver Talking més de 15 anys treballant el mercat del regal publicitari, ens ajudaran a inspirar-li en aquest complex món del regal. A més de la puntualitat en els lliuraments i seguiment personalitzat de cada comanda, perquè els clients aconseguisquen l’èxit en presentar un conjunt d’alternatives creatives de regals d’empresa basades en els conceptes d’utilitat, disseny i qualitat.

L’estampació o marcatge dels objectes publicitaris requereixen una gran atenció per la varietat de grandàries i materials. Si encara tens dubtes estaran encantades d’atendre’t.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *