lasarga ajualcoipresuparticipa

Torna a empatar l’Alcoyano al Collao front l’Eldense

A més a més, el Collao va assenyalar ja a un culpable a la finalització d’aquest Alcoyano 0 Eldense 0. El cert és que l’Alcoyano està a només 2 punts del play off d’ascens, i per tant cabrien les 2 lectures, ratificar a l’entrenador, que facen pinya, duguen un davanter centre i recobren el camí, o que facen fora a l’entrenador, duguen al davanter i es comencen a pujar de debò.

Alcoyano Eldense foto

C.D. ALCOYANO: Mario Fuentes, Óscar López, César Remón, Francis Ferrón, Jero, Javi Rubio; davant: Carles Salvador, Alfaro, Israel, Devesa i Rubén Ramos.

Mal partit de nou al Collao, on el Deportivo suma ja 3 empats consecutius, als que caldria afegir li la derrota a Mallorca, que també té una difícil explicació. El cert és que l’Alcoyano i el mateix Óscar Cano després d’un inici de lliga titubejant, van adreçar el camí i van acabar el 2014 d’una manera excel·lent, amb una imatge tant en lliga com en copa, que res feia imaginar aquest començ d’any tan roin. A més a més, el Collao va assenyalar ja a un culpable a la finalització d’aquest Alcoyano 0 Eldense 0, i no és altre que el tècnic Oscar Cano, ja que a la fi del partit, al conjunt el van xiular, però a l’entrenador del Alcoyano amb crits de: “fora, fora” inclòs amb mocadors li van demanar clarament la seua dimissió.

oscar canoEl “mister” en roda de premsa va dir que entenia el malestar de l’afició, que necessiten un davanter i no hi a manera de trobar lo, i que tot i això no serà obstacle per al club, si decideixen destituir el. El cert és que l’Alcoyano està a només 2 punts del play off d’ascens, i per tant cabrien les 2 lectures, ratificar a l’entrenador, que facen pinya, duguen un davanter centre i recobren el camí, o que facen fora a l’entrenador, duguen al davanter i es comencen a pujar de debò. Ressenyar la presencia a la banqueta de les 2 últimes incorporacions, el mig campista Nico Cháfer ( Elx Il·licità), i el porter Diego García (Ponferradina), en el primer partit on ja no estava Bello, que ha rescindit el seu contret amb l’Alcoyano.

DE LA PRIMERA MEITAT, MILLOR NO PARLAR

Fins a l’entrenador visitant, l’exalcoyaniste Toni Aparicio, va reconéixer a la fi del partit, que la primera part, va ser un tostó, i demanava disculpes a les dues aficions, ja que d’Elda, també van vindre uns 150 aficionats. Tot aquest període el podem resumir amb un llançament de falta per part de Ferrón a les acaballes d’aquest període, i un remat tot sols de cap del capità César Remón, que incomprensiblement el va dirigir a les mans del porter Alberto. Ressenyar que a la mitja hora de partit, es començaven ja els primer xiulits per part dels aficionats cap a l’equip.

SEGONA PART, UN PAL I XIULITS DE L’AFICIÓ A L’ALCOYANO.

Tot pareixia que havia canviat en la represa, ja que al primer minut, una gran triangulació de l’Alcoyano, acabava estavellant se a la fusta, per mediació d’Alfaro, que ja tenia superat al porter Eldenc, Alberto. Però va ser un miratge, donat que a partir d’ací l’únic que es va vorer és un domini insuls de l’Alcoyano i unes contres de llibre del Eldense, que unes voltes per l’encert de Jero i altres pel desencert visitant. Els únics aplaudiments per part de l’afició van ser per al jugador de la pedrera José Antonio, amb qui Oscar Cano no contava desde feia molts partits.

La resta van ser xiulits per als blancs i blaus i aplaudiments i crits d’ànims per part de l’afició del Eldense, que veien com podien guanyar el partit. A la fi, molt clara la decisió de l’afició, amb xiulits per a l’equip, i crits de; “fora, fora” directament dirigits a l’entrenador al qual l’afició assenyala com a culpable del mal moment, tot i que tan sols estan a 2 punts del Play Off d’ascens.

LA RODA DE PREMSA PRENIA INTERÉS PER VORER QUE DIA ÓSCAR CANO

Primer va arribar l’entrenador del Eldense, Toni Aparicio, qui va parlar de mal partit, i va confirmar que la segona part, van jugar una mica amb l’ansietat de l’Alcoyano; però la presència més esperada era la d’Óscar Cano, qui de primeres va acceptar la xiulada i demanada de dimissió per part dels aficionats de l’Alcoyano.

Pense que el granadí ho va encaixar bé, donat que li va saber reconéixer a l’afició que fins que no va acabar l’encontre, van estar al costat de l’Alcoyano; però els que coneixem a l’afició alcoyanista sabem que no estaven amb l’equip, donat que els únics crits d’ànims eren dels aficionats Eldenses per als seus. Cano va dir que no serà un obstacle, sinó al contrari, en cas que la directiva pense en cessar-lo haurem d’estar al corrent, donat que en el món del futbol la paciència no sol existir, i pese que la directiva és molt calmà, i que l’Alcoyano està dalt en la classificació, mai se sap.

FITXA TÈCNICA: 

ALCOYANO: Jero, Devesa, Carles Salvador, Mario Fuentes, Óscar López, César Remón ( Cp), Israel Javi Rubio ( Nico Cháfer 61’), Francis Ferrón, Rubén Ramos (José Antonio 80’) i Alfaro (Jorge Perona 67’)
ELDENSEAlberto, Chavales, Samuel Jiménez, Aridane (Cp), Mora, Pablo Vivanco, Sergio García (David Fas 80’), José Miguel Sánchez, Luis Doménech (Jefté 88), Cañadas (George Higgins 76’) i Pagán.

ÁRBITRE: Raúl Chavet García del col•legi Andalús; tan sols va amonestar al capità alcoianiste, César Remón

Font: José Carlos Plà./

reactivalcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *