foradia subscriutegrat

XXVII Cross Ciutat d’Alcoi

Ahir diumenge va tenir lloc el XXVII Cross Ciutat d'Alcoi, prova inclosa en el circuit autonòmic de la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana (FACV). Va haver-hi un total d'11 proves.

cross-alcoi

El XXVII Cross Ciutat d’Alcoi es va disputar amb èxit de participació el passat diumenge, 25 de gener al costat del Poliesportiu Francisco Laporta. Aquesta prova esta inclosa en el circuit autonòmic de la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana (FACV).

La jornada va començar a les 9’30 hores amb la primera prova infantil femenina. Un total d’11 proves es van disputar al llarg de tot el matí, segons les categories establertes. El cross finalitzava a les 13 hores, coincidint amb l’eixida de l’última prova de sènior masculina. El bon temps va acompanyar per ser el condicionant indispensable en aquesta jornada dedicada a l’esport.

En aquesta activitat van poder participar tots els atletes de la Comunitat Valenciana de les categories Benjamí fins Veterà, amb llicència en vigor de la FACV. Així, es va fer entrega individual de tres trofeus o medalles per categoria (1r, 2n i 3r).


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *