foradia subscriutegrat

Formació Podem: el deute públic i els interessos financers

El deute públic i els interessos financers, dimarts 17 de febrer a les 19:30 en l'UNESCO • “El pitjor enemic d’un govern corrupte és una ciutadania culta”

podem debat unescoPodem Alcoi convida a tots els ciutadans a una nova sessió de formació i debat, dimarts 17 de febrer a les 19:30 en l’UNESCO. El tema d’aquesta setmana serà “el deute públic i els interessos financers”.

Per a començar, es visualitzarà una entrevista que el periodista Jordi Évole va fer a l’actual president d’Equador, Rafael Correa, en el seu programa, Salvados. A continuació s’obrirà un debat entre tots els presents amb tal d’expressar opinions i convidar a reflexions sobre el tema. “El pitjor enemic d’un govern corrupte és una ciutadania culta”.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *