foradia subscriutegrat

Concert Presentació CD “Homenaje” de Paco Esteve

El Centre Cultural de la Vila de Muro presentarà el pròxim dissabte 28 de febrer el treball de la banda en honor a la figura del mestre murer Paco Esteve.

paco-esteveDins de les activitats que s’han organitzat al 2014 i s’estan organitzant durant aquest any al poble de Muro, en commemoració del 25é aniversari de la mort i el centenari del naixement de Paco Esteve, arriba un concert presentació del CD “Homenaje” del mestre murer. L’activitat tindrà lloc al Centre Cultural la Vila de Muro a les 18’30 hores el pròxim dissabte 28 de febrer, on es presentarà el treball de la banda en honor a la seua figura i serà dirigit pel director Rafael Garcia Vidal.

El mestre Esteve va ser un compositor que va marcar un abans i un després amb la seva forma de compondre i de crear melodies per a la festa dels Moros i Cristians. Un creador, un innovador que fusionà diversos estils de música, especialment el jazz, per confluir en la més tradicional que hi ha a les comarques, la música festera. Un compositor de Muro que esperà a tenir l’experiència suficient per poder crear composicions que passaran, que han passat a la història de la música festera i que perduraran en el temps.

El concert presentació serà un dels punts culminants per la banda dins aquest homenatge, ja que conclou amb el treball de quasi 1 any al voltant de l’enregistrament. El CD es podrà adquirir a la finalització del Concert al preu de 10€. Les entrades, gratuïtes, ja estan a la venda a l’Oficina de Turisme de Muro.

La  presentació del CD no serà la primera de les activitats que es realitzaran el dissabte 28. La Unió Musical de Muro realitzarà un passa carrer a les 17’30 hores que s’iniciarà des de la seu fins la casa on va néixer el mestre (Músic Rafael Esteve 13), per a destapar una placa que així recorde aquesta efemèride al poble de Muro.


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *