foradia cdturisme

Presentació del llibre ‘Correspondència Joan Fuster’

Aquest llibre de la Correspondència Joan Fuster recull les cartes d’alguns dels autors de la “generació valenciana dels seixanta” • El proper dijous 26 de febrer a les 20.15 hores a la seu de Compromís d'Alcoi al carrer Bartolomé J. Gallardo 2

joan fusterEl proper dijous 26 de febrer a les 20.15 hores la presentació del llibre Correspondència Joan Fuster. La generació valenciana dels seixanta (volum 14), en un acte en què participaran Juli Capilla, coordinador del volum i els historiadors Àngel Beneito i Francesc Blay, parlaran a la seu de Compromís d’Alcoi al carrer Bartolomé J. Gallardo, 2.

Molts noms que han marcat el País Valencià de les últimes dècades.

Aquest llibre de la Correspondència Joan Fuster recull les cartes d’alguns dels autors de la “generació valenciana dels seixanta”. En concret, de Lluís Vicent Aracil, Alfons Cucó, Màrius Garcia Bonafé,  Joan Francesc Mira, Vicent Àlvarez, Jaume Pérez Montaner, Ricard Pérez Casado, Lluís Alpera, Emili Rodríguez-Bernabeu, Antoni Seva i Vicent Pitarch amb Joan Fuster.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *