lasarga ajualcoipresuparticipa

El Crac, millor club de rugby del 2014

‘El Crac’ és un dels quatre clubs fundadors del Rugby League espanyol • Ha organitzat el partit internacional al costat de la l'Associació Espanyola de Rugby League (AERL) entre Espanya-Itàlia del pròxim mes de juny

rugbyEl Club de Rugby Alcoià Comtat ‘El Crac’ de Muro ha sigut reconegut com a millor club del 2014 pel seu organigrama de Club, labor en la difusió i promoció del Rugby League, a més dels seus valors sent un dels primers a organitzar clínics en escoles. És un dels clubs que compleix els requisits Elit exposats en el passat Congrés Nacional.

‘El Crac’ és un dels quatre clubs fundadors del Rugby League espanyol, el primer  en conseguir la retransmissió per televisió (TVA) d’un partit de Rugby League a Espanya, entre altres destacades aparicions en premsa, i ha organitzat el partit internacional al costat de la l’Associació Espanyola de Rugby League (AERL) entre Espanya-Itàlia del pròxim mes de juny.

Aquest reconeixement s’emmarca dins dels actes de celebració de l’II aniversari de AERL. En aquest sentit, cal esmentar els resultats de la Copa d’Espanya Rugby League, en el qual el club va ser eliminat pels Tigres de Torrent al perdre el partit de tornada per 60-16.

En aquests moments, ‘El Crac’ es dedica a preparar el Campionat Nacional de Lliga, el calendari de la qual se sabrà el pròxim dia 7 de març i en el qual aspira a millorar el tercer lloc aconseguit la temporada anterior.

reactivalcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *