foradia subscriutegrat

Ecovidrio prepara una campanya de reciclatge de vidre durant les festes de Muro

• Campanya per a incentivar en Muro la conscienciació del reciclat de vidre durant les festes de Moros i Cristians 2018. • La iniciativa pretén inculcar la importància de separar selectivament els residus d'envasos de vidre durant el transcurs de les festes


Campanya per a incentivar en Muro la conscienciació del reciclat de vidre durant les festes de Moros i Cristians 2018. El seu nom és “La Reconquesta del Vidre” i es durà a terme per part d’Ecovidrio, entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclat d’envasos de vidre de Muro d’Alcoi, en col·laboració amb la Generalitat Valenciana.

La iniciativa pretén inculcar la importància de separar selectivament els residus d’envasos de vidre durant el transcurs de les festes. Per a això, es farà lliurament a les filaes de poals i s’instal·laran contenidors en els voltants de cadascuna d’elles.

La campanya comptarà amb educadors ambientals que informaran a festers i ciutadans del procés del reciclat de vidre. Així mateix, col·laboraran amb les filaes.

Cal destacar que durant 2017, Muro va reciclar un total de 186.450 quilograms d’envasos de vidre, el què suposa que cada ciutadà va reciclar una mitjana de 20 quilograms de vidre.

Concurs “La Reconquesta del Vidre” entre municipis

D’altra banda, Ecovidrio engega el concurs de “La Reconquesta del Vidre” entre diferents municipis del País Valencià per a fomentar el reciclat d’envasos de vidre durant les festes.

Cada municipi, dins de la categoria corresponent, haurà d’intentar ser el que més quilograms de vidre per fester recicle en els contenidors assignats a la campanya durant les festes de Moros i Cristians. La població que més quilos de vidre per fester recicle, dins de la seua categoria, rebrà una ajuda econòmica per valor de 1.500 euros per a l’organització de les festes de 2019.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *