foradia subscriutegrat

Comença la venda de cadires per a les Festes 2015

El calendari i horari de la venda general de les cadires ja està establert i s'iniciara a partir del pròxim dissabte dia 21 de març • En el plànol del recorregut de la desfilada es mostren els diferents carrers i àrees des d'on es pot presenciar la Entrada

ImageA partir del pròxim dissabte dia 21 de març l’Associació de Sant Jordi inicia la venda de cadires per a les Festes de Moros i Cristians d’Alcoi 2015. D’aquesta manera, el calendari i horari de la venda general de les cadires per a presenciar les Entrades ja està establert.

Els preus de les cadires oscil·len segons la zona en la qual estiguen situades. En el plànol del recorregut de la desfilada es mostren els diferents carrers i àrees des d’on es pot presenciar la Entrada.

Totes aquelles persones que no residisquen en la ciutat i desitgen adquirir una cadira podran realitzar la reserva i compra de cadires posant-se en contacte amb el personal d’aquesta entitat en horari de dilluns a divendres des de les 9’30 a 13’30 h i de les 16 a les 20h, o ben cridant telèfon 96 554 05 80.

Per a més informació pots consultar-se la pàgina web de l’Associació de Sant Jordi.

planolcadires

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *