foradia subscriutegrat

S’estavella una avioneta a Ontinyent

Afortunadament no ha tingut cap víctima mortal • S’ha enganxat amb el cable d’una línia telefònica, el que ha provocat l’accident • L'accidentat està estable i la seua vida no corre perill

accidente avioneta

Les assistències rescatant el pilot./ FOTO: Joan Enric Valiente

Aquest diumenge al matí de ha tingut lloc un accident aeri a Ontinyent en estavellar-se una avioneta al camí de les Boles, a la urbanització del Pilar. El succés ha ocorregut passades les 12 del migdia, quan per algun motiu l’avioneta ha perdut força i en volar massa baix, s’ha enganxat amb el cable d’una línia telefònica, el que ha provocat l’accident.

Afortunadament no ha tingut cap víctima mortal, però sí que han hagut d’actuar els bombers que han excarcerat un únic ferit: el pilot de l’avioneta, un veí d’Ontinyent de 52 anys que havia quedat atrapat al seu interior. El dispositiu ha comptat també amb la intervenció de la Policia Local, Guàrdia Civil, i SAMU.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, s’ha traslladat fins al lloc dels fets per interessar-se per la salut del pilot, el qual ha estat ingressat a l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva amb múltiples contusions, dolor a l’esquena i pronòstic reservat.

La família esta vesprada, ha confirmat que l’accidentat està estable i la seua vida no corre perill. Les restes de l’avioneta eren retirades per una grua poc després de l’accident. A la imatge, cedida per Joan Enric Valiente, es veu a les assistències rescatant el pilot.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *