lasarga ajualcoitel

Campanya de control de les colònies de gats a Ontinyent

• Pla per controlar les colònies de gats • Es contempla una aportació de fins a 3.000 euros anuals per part de l’Ajuntament.

L’Ajuntament d’Ontinyent i la Protectora d’Animals de La Vall d’Albaida han posat en marxa un pla per controlar les colònies de gats al nucli urbà de la ciutat.

Aquest pla inclou accions com ara l’elaboració d’un cens de gats per colònies, un pla d’esterilització, vigilància sanitària i formació de voluntaris alimentadors.

Al conveni acordat entre ambdues entitats per controlar les colònies i la salut dels felins, reduir la brutícia i augmentar la sensibilitat veïnal sobre la convivència amb estos animals, es contempla una aportació de fins a 3.000 euros anuals per part de l’Ajuntament.

La regidora de Sostenibilitat, Patrícia Folgueras, recorda que amb aquest acord podrem conèixer les colònies, controlar la seua salut i alimentació i evitar la proliferació incontrolada, “el que serà beneficiós per la convivència entre persones i animals a la ciutat”.

Al conveni també s’inclouen despeses com campanyes de difusió i sensibilització o la senyalització de les àrees de les colònies.

Des de la Protectora s’ha donat les gràcies a l’ajuntament d’Ontinyentper la seua serietat i compromís” i han destacat que la iniciativa “pot servir d’exemple per a altres municipis de la comarca, on actualment els gats no tenen protecció cap per part d’ajuntaments”.

 

Font: Redacció./


ajualcoiturisme

culturalcoi

 

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *