foradia cdturisme

Compromís enceta la seua programació cultural

La programació trimestral continua apostant per l’organització d’activitats multidisciplinars • Divendres, 8 de maig, a les 20 h, tenim la presentació del disc Sirena de la llibertat, de Jordi Gil i la Munchausen Band • Anna Serrano: “Presentem la pròxima programació de compromís amb una aposta decidida per la creativitat”

concert compromisRecordem que el proppassat mes d’octubre es va inaugurar la nova seu comarcal  de Compromís amb l’inici d’una programació d’activitats culturals variades —performance, exposicions, presentacions de llibres i concerts. Ara presenten la programació trimestral, que continua apostant per l’organització d’activitats multidisciplinars.

Anna Serrano, regidora de Compromís, ha declarat que: “Volem que la nostra seu siga un espai obert, tant als creadors com als espectadors; però també un espai obert al debat i a l’intercanvi d’opinions i creacions.”

La regidora insisteix que: “El col·lectiu d’Alcoi no és l’únic que organitza activitats. Es fa arreu del País Valencià perquè a més de l’activitat política, tenim un compromís ferm amb el nostre entorn, la nostra cultura i la nostra llengua. I per això oferim als artistes i als autors un espai per a l’expressió i el diàleg.”

Recordem que ara mateix hi ha una exposició dels alumnes de 1r d’Il·lustració de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi, que finalitza aquest dijous.

La nova programació és la següent:

  • Dijous, 12 de març, a les 20 h, hi haurà la presentació del llibre “No dispareu el meteoròleg”, un llibre escrit a tres mans per Victòria Rosselló, Joan Carles Fortea i Vicent M. Gómez —meteoròlegs de Canal Nou.
  • Dimecres, 25 de març, a les 20 h, inauguració de l’exposició de pintura d’Aníbal Postigo.
  • Dijous, 26 de març, a les 19.30 h, es presentarà el llibre “Reset TVV. Per una televisió pública valenciana i de qualitat”, a càrrec de Toni Mollà, sociòleg i extreballador de RTVV i Manolo Jardí, periodista i també extreballador de RTVV. Un llibre del Col·lectiu Ricard Blasco que conté una anàlisi reflexiva i també una proposta de futur per crear una nova RTVV pública fruit d’un pacte institucional, economicoempresarial i sociocultural i que no siga ni partidista ni governamental.
  • Dijous, 8 d’abril, presentació del llibre “La Cinquena planta”, del pintor-escriptor Manuel Baixauli, creació literària enllestida a partir del fet d’haver patit l’autor la malaltia coneguda com “síndrome de Guillain-Barré”.
  • Divendres, 10 d’abril, a les 20 h, hi haurà un concert, el títol del qual és: T’agrada el jazz… I ho saps!
  • Divendres, 8 de maig, a les 20 h, tenim la presentació del disc Sirena de la llibertat, de Jordi Gil i la Munchausen Band. Es tracta de l’últim treball del cantautor alcoià, acompanyat de quatre grans músics, que eixirà a la llum aquest mes de març, i que inclou un poema inèdit d’Ovidi Montllor.

“Compromís confia que aquestes activitats tinguen tan bona acollida com les que hem programat fins ara i us anima a participar-hi “—conclou la regidora de Compromís.

Font: Compromís Alcoi./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *