foradia subscriutegrat

Jornades de portes obertes a les escoles públiques

Els quatre centres escolars i les tres escoletes d'Alcoi fixen horaris per donar a conéixer les seves instal·lacions i activitats.

COLLEGIS-PUBLICSEl cicle de Jornades de Portes Obertes als diferents centres escolars públics de la ciutat començarà a finals d’Aquest mes de març. Per tercer any consecutiu els centres d’Infantil i Primària obriran la iniciativa, a la que li seguiran les Escoletes municipals. L’objectiu és que els pares i mares que tinguen interés de conéixer les instal·lacions i el funcionament dels centres puguen visitar les dependències, per al que han fixat un calendari de visites:

El CEIP El Romeral obrirà les seves portes el 23 de març a les 15’30 hores, i el 25 de març a les 9’30 hores.
El CEIP Miguel Hernández, el 24 de març a les 9’30 i 15’30 hores.
El CEIP Sant Vicent seran el 26 de març a les 9’30 i 15’30 hores.
El CEIP Horta Major podrà visitar-se el 25 de març a les 15’30 h i el 27 de març a les 9’30 hores.

Pel que respecta a les escoletes, el dia 30 de març a les 17’30 hores hi haurà portes obertes a les de Batoi i Zona Nord i el 31 de març, a la mateixa hora, es podrà visitar l’escoleta de Jesuset del Miracle.

El regidor d’Educació, Manolo Gomicia, ha destacat que “tornem a oferir aquesta acció coordinada des de la Regidoria perquè tots els centres educatius públics puguen obrir les seves portes a aquells interessats a conéixer les seves instal·lacions i el seu treball, a fi que tinguen més accés a la informació a l’hora de triar el centre on estudiaran els seus fills i filles. Creiem que és important que els pares i mares puguen comprovar la qualitat dels centres d’ensenyament públic, i convidem a totes i tots a acudir a aquestes jornades de portes obertes i comprovar l’alt nivell de l’educació pública i el formidable treball que fan els seus professionals”.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *