lasarga ajualcoipresuparticipa

Inici de les votacions presencials de Guanyem Alcoi

Finalització de les votacions telemàtiques i inici de les votacions presencials de Guanyem Alcoi • A les primàries telemàtiques de Guanyem Alcoi han votat 539 persones • El cap de setmana , 21 i 22 de març es facilitarà el vot presencial per aquelles persones que no hagen pogut realitzar el vot de forma telemàtica

guanyem alcoiEl període de votacions telemàtiques de les primàries de Guanyem Alcoi, iniciat aquest passat dilluns 16, ha finalitzat aquest dijous dia 19 de març a les 23:59h. D’aquesta manera, per arribar al màxim de població possible, aquest procés democràtic, transparent i obert s’inicien les votacions presencials de Guanyem Alcoi

La votació telemàtica a les primàries de Guanyem Alcoi ha quedat tancada amb un total de 539 vots a falta de celebrar les eleccions presencials durant aquest cap de setmana.

Aquest cap de setmana, 21 i 22 de març es facilitarà el vot presencial per aquelles persones que no hagen pogut realitzar el vot de forma telemàtica. Comptarem amb taules a diferents punts d’Alcoi.

Dissabte de 10 a 14 h:

  • Centre Social de la Zona Nord (Plaça Blai Domingo Llidó, 1)
  • Club d’Amics de la UNESCO (C/ Cid,12)
  • Casal Ovidi Montllor (C/ Vistabella, 8)

Diumenge de 10 a 14h:

  • L’Associació de Veïns de Batoi (C/ Carrascal, 5)

Al finalitzar el recompte es donaran els resultats de les eleccions primàries. Per a votar s’ha de ser major de 16 anys, viure, treballar, estudiar o estar empadronat a Alcoi.

reactivalcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *