foradia subscriutegrat

El Col·legi Sagrada Família viu la seva XXVII Setmana Cultural

La Fundació Educativa ACI - Col·legi Sagrada Família d'Alcoi ha celebrat una setmana repleta d'activitats tant lúdiques com a culturals enfocades a alumnes i professors. Una de les propostes va ser la visita al Centre Cervantes Jove (CCJ), recentment inaugurat.

centrojuvenil

La XXVII Setmana Cultural del Col·legi Sagrada Família donava el tret d’eixida divendres passat 27 de març amb el descobriment del cartell, obra dels alumnes de 6º Paula Rodriguez i Álvaro Navarro. Aquest mateix dia va tenir lloc una jornada de lectura de teatre en la 5ª edició de la Marató Literària.

Entre les diverses activitats destaca en Infantil la presència de les entrenadores Simoni i Sonia del Club Gimnastic Esport Alcoi i l’espectacular exhibició de la jove campiona d’Espanya Maia Llácer Sirera.

Els alumnes/as del primer cicle d’Educació Primària van visitar el museu MITA d’Albaida, on van poder gaudir de la gran exposició de marionetes que hi ha allí i confeccionar la seua pròpia marioneta. A més, van acudir a l’Alberg caní d’Alcoi amb la finalitat d’aprendre i conèixer millor a aquestos animals i les seues cures.

Els alumnes de 3º i 4º d’Educació Primària van realitzar una ruta pels ponts de l’Alcoi amb dispositius mòbils per a descobir mitjançant l’aplicació EduLOC la seua història, ubicació i curiositats. També, van realitzar un taller de cuina al més pur estil Masterchef i una jornada d’orientació en el Parc de la Zona Nord. I quant als alumnes/as de 3r cicle van realitzar activitats esportives per a entrenar de cara a la pròxima edició de la Copa ACI que es realitzarà a Madrid, entre moltes altres activitats.

Quant als escolars d’ESO van començar la Setmana Cultural amb una jornada de convivència esportiva entre tots els cursos i amb tot tipus d’esports d’equip. Cal destacar l’activitat de 1º i 2º d’ESO amb un desdejuni saludable després d’una xarrada d’alimentació. Els alumnes van preparar diferents plats típics com a truites, espencats, coques salades, i macedònies com a postres.

La Fundació Educativa ACI – Col·legi “Sagrada Família” aquesta integrada en les activitats culturals i lúdiques de nostra cuideu. És per açò que l’últim dia van realitzar una eixida que inclou una visita al Centre Cervantes Jove (CCJ) per a conèixer-ho. A més, en una de les sales dels cinemes Axion van realitzar una matinal de cinema. I finalment, destacar que els alumnes/as de 4º ESO van realitzar el seu viatge d’estudis a Madrid amb diferents activitats tant culturals com a lúdiques.

Des del centre explica que “tant alumnes com a professors han participat molt en aquests dies en els quals han compartit i après des del companyerisme els valors que Santa Rafaela María, fundadora de la congregació, inspira”.


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *