foradia subscriutegrat

Els solars del Partidor ja estan acondicionats

Els treballs d’enjardinament al Partidor ja han finalitzat • S’instal·larà una càmera per a garantir la seguretat • El projecte tindrà amb les millores que van a produir-se una inversió aproximada de 80.000 €.

obrespartidor

La regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Alcoi ha finalitzat els treballs d’enjardinament dels solars del Partidor recentment reformats. D’aquesta manera millora encara més aquest espai al qual tan sols li falta per estar finalitzat totalment la instal·lació d’un viver d’arbres municipal i uns pilons.

Cal remarcar la instal·lació d’una càmera de seguretat seguint tota la normativa vigent, que a més de controlar els vehicles aparcats, també arriba a la resta d’elements. Així, la Policia Local des de la seua seu, podrà controlar en tot moment que no es faça malbé aquest espai recentment obert.

El projecte tindrà amb les millores que van a produir-se una inversió aproximada de 80.000 euros, que es va dur endavant mitjançant un procés de participació pública on va perdre part veïns i comerciants, després que la Regidoria d’Urbanisme recollís diferents propostes d’equips d’arquitectura. Finalment, l’estudi d’arquitectura Gravalos-Di Monte, que va assumir la rehabilitació de solars de Saragossa abans de l’Expo celebrada a la capital aragonesa, va presentar el projecte que va ser elegit pels veïns i veïnes, incorporant les seves apreciacions i aportacions. S’ha fet tot el que marcava el projecte amb unes xicotetes modificacions de la ubicació d’alguns espais, com el parc infantil per ajustar-se a la propietat dels terrenys.

El regidor d’Urbanisme, Natxo Gómez, ha demanat civisme a la ciutadania, ara arribem festes i tenim un nou espai per als veïns, crec que hem de fer per mantenir-lo”.


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *