lasarga ajualcoipresuparticipa

Aquest dissabte Alcoi celebra la XX Trobada Solidària

XX jornada de les Trobades Solidàries • moltes de les entitats alcoianes estaran al Passeig de Cervantes • Es representarà una flashmob.

trobadasolidaritat-1

El mes de setembre enceta una nova temporada. El curs polític començarà amb la XX jornada de les Trobades Solidàries. Una celebració que es realitza gràcies a moltes de les entitats alcoianes que treballen a ajudar a altres persones i que el dissabte estaran al Passeig de Cervantes per presentar a la societat tota la labor que fan.

Per fer més gustós el dia la Trobada recrearà amb música ambiental a tots els participants; i, durant la vesprada, es representarà una flashmob organitzada per membres de les diferents associacions, un acte que no serveix a soles per delectar al públic, sinó que ha propiciat cohesió entre les entitats participants.

La regidora de Benestar i Serveis Socials, Aroa Mira, destaca que entre altres estarà l’associació TeaAspergel, de recent naixement. I, a més, vol “agrair el treball realitzat a totes les associacions” i anima a la gent a “participar en una vesprada que serà entretinguda i divertida per a tots”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *