lasarga ajualcoitel

Assemblea oberta de Guanyar Alcoi per la transparència d’informació

Guanyar Alcoi convoca una assemblea oberta per tal d’exposar els comptes de campanya electoral • Explicar el Funcionament intern de l'Ajuntament i dels Grups Municipals • Informar de la reunió de Guanyar amb Toni Francés i posteriors encontres polítics. I detallar el procés de selecció del secretari de Grup Municipal • Assemblea oberta de Guanyar Alcoi per a transparentar la seua informació

campanya guanyar alcoi

La Coordinadora de Guanyar Alcoi ha convocat una Assemblea oberta, per al pròxim dijous 11 al Casal Ovidi Montllor, a les 19.30 hores. A l’Assemblea es tractaran quatre punts de gran interés pel que fa a la transparència que defensa.

Primerament Josep Lluís Durà, s’encarregarà de presentar i d’exposar totes les despeses que s’han realitzat durant la campanya electoral, segons Josep Lluís “Volem ser clars i sincers amb la gent, no tenim res a amagar“.

En segon lloc, Pablo Gonzàlez, explicarà alguns temes d’interés sobre el funcionament intern de l’Ajuntament i dels propis Grups Municipals, remarcant la problemàtica que existeix a les dedicacions exclusives dels regidors, secretaris de Grup, etc: “des de Guanyar Alcoi tenim la intenció d’explicar aquestes coses de la forma més clara possible. Volem que el treball dels que conformem Guanyar i, concretament, dels nostres regidors s’entenga, que es conega com i en quines condicions es fa”.

Estefania Blanes, per la eua banda, informarà els presents sobre la reunió que van tenir amb Toni Francés i els posteriors contactes que s’han tingut tant en ell com en altres formacions: “és important que la gent conega el contingut de la reunió, la qual vam demanar a Francés que fos transparent i ho va declinar, i els posteriors contactes en què es va decidir atorgar injustament, al nostre juí, una dedicació exclusiva més a Ciudadanos”, ha remarcat Blanes.

Aleixandre Sanfrancisco presentarà el procés de selecció del secretari del Grup Municipal de Guanyar Alcoi. Els criteris seran segons ell: “la confiança dels candidats amb els regidors, la implicació política i afinitat amb el projecte, les competències comunicatives, el coneixement de la realitat social de la ciutat, també el coneixement del valencià i, per últim, d’ofimàtica” explica Sanfrancisco.

Per últim hi haurà torn de debat obert, on tot aquell que vulga reflexionar o exposar els seus dubtes ho podrà fer lliurement.

Font: Rodrigo Paños./


ajualcoiturisme

culturalcoi

 

mascaretes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *