foradia subscriutegrat

L’Ajuntament demana una subvenció per la repavimentació del Polígon Cotes Baixes

La subvenció sol·licitada a la Diputació és de quasi 200.000 €. El projecte contempla la rehabilitació de la calçada, pintat de la senyalització horitzontal, reparació del paviment de les voreres i d'un tram de la xarxa d'aigua potable.

Polìgon Cotes BaixesDesprés de les obres que ja va dur a terme la regidoria d’Empresa, Formació i Innovació al Polígon Industrial Cotes Baixes al desembre passat, ara l’Ajuntament d’Alcoi ha demanat una subvenció per a la repavimentació de la zona. La superfície total de l’àmbit sobre el qual s’actua puja a uns 12.500 metres quadrats, per a un projecte que contempla la rehabilitació de la calçada, pintat de la senyalització horitzontal i reparació del paviment de les voreres, a més de la reforma d’un tram de la xarxa d’aigua potable. Per això, el pressupost de les obres ascendeix a 194.989,15 euros i el termini estimat d’execució és de 3 mesos.

Les millores realitzades van consistir en l’adequació del marge que hi ha entre la vorera i el mur de les empreses, també s’ha condicionat l’aparcament per a vehicles pesats, ubicat on van estar instal·lades les aules prefabricades durant les obres de l’institut de Batoi. Així mateix van netejar tot el polígon, es van millorar la senyalització i van habilitar la unió del carrer A amb C amb un pressupost de 75.000 euros. A més, va destinar 260.000 euros al canvi del clavegueram del polígon.

El regidor d’Empresa, Formació i Innovació, Manolo Gomicia, explica que “per seguir millorant-lo necessitem una inversió com aquesta. Recordar també que s’està adequant l’antic abocador en zona verda”.


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *