foradia subscriutegrat

L’Escola d’Estiu d’Integració Miguel Hernández dona un quadre

Aquesta Escola es va posar en funcionament l’Estiu de 2011 • Participen alumnes d'educació infantil i primària d’aquest col·legi i també del col·legis Tomás Llàcer i Sanchis Banús d'Ibi • Els Alumnes de l’Escola d’Estiu d’Integració Miguel Hernández han pintat un quadre per l’Ajuntament d’Alcoi

aroa roberto quadre alcoiL’Escola d’Estiu d’Integració Miguel Hernández es va posar en funcionament l’Estiu de 2011 organitzada per ADAC i l’AMPA del Col·legi Miguel Hernández, participen alumnes d’educació infantil i primària d’aquest col·legi i també del col·legis Tomás Llàcer i Sanchis Banús d’Ibi.

Aroa Mira, regidora de Polítiques Socials va rebre un quadre pintat pels alumnes de l’Escola d’Estiu d’Integració Miguel Hernández de mans de Roberto Porras creador d’ADAC, l’Associació Deportiva Cultural de l’Alcoià i el Comtat.

Roberto Porras, creador d’ADAC, ha indicat que “després d’un primer any on realitzàvem la majoria d’accions per separat, ara treballen tots junts i quan fem grups són heterogenis, és una escola d’estiu amb xavals que tenen ritmes de treball diferent que hem de tractar d’unificar, tots han volgut col·laborar en la realització d’aquesta pintura”.

Per la seua banda, Aroa Mira, la regidora de Polítiques Socials, ha agraït molt el regal, “és una mostra de la tasca que realitzen en aquesta escoleta que fa molt per la integració. Vivim en un món que cabem tots, hi ha persones de tot tipus que hi ha que respectar i en aquesta Escola ho ensenyen a fer des de ben menuts”.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *