foradia cdturisme

Gran participació al torneig d’escacs setmana cultural a Beniarrés

• Van participar 20 nens i joves de categories benjamí, aleví, infantil, i cadet procedents de Beniarrés, Cocentaina, i de la província de València • També va haver-hi partides amistoses on van poder jugar més aficionats

escacs beniarres

A Beniarrés s’ha celebrat aquest mes l’agost les activitats esportives i culturals, amb motiu de la seva Setmana Cultural. Aquestes activitats han estat organitzades per l’Ajuntament de Beniarrés. En l’activitat d’Escacs es va realitzar un torneig per eliminatòries, en partides de 10 minuts per jugador, portant l’Adreça Tècnica el Club d’Escacs Cocentaina.

Van participar 20 nens i joves de categories benjamí, aleví, infantil, i cadet procedents de Beniarrés, Cocentaina, i de la província de València. Tots ells van demostrar un bon nivell i una excel·lent esportivitat. També va haver-hi partides amistoses on van poder jugar més aficionats.

Van arribar a la semifinal 2 bons jugadors de Beniarrés, Guillem Prats i Mar Tomás; 1 de Cocentaina, Marc Botella; 1 de Paterna (València), Fernando Puig; i 1 de La Canyada (València), Hugo Reig de 8 anys que va ser la sensació del torneig en guanyar a jugadors molt més majors i experimentats. També va causar expectació i admiració la nena de Beniarrés Mar Tomás, pel seu bon joc sent tan petita, sent la primera vegada que una noia es classifica dins dels millors jugadors del torneig.

La final que va ser molt emocionant la van jugar Hugo Reig i Guillem Prats, guanyant Hugo Reig de La Canyada (València) que es va proclamar Campió rebent un bonic trofeu i una magnífica enciclopèdia d’escacs. Subcampió va quedar Guillem Prats de Beniarrés que també va rebre trofeu i enciclopèdia d’escacs,  Fernando Puig de Paterna (València),  Mar Tomás de Beniarrés, i  Marc Botella de Cocentaina.

Van estar presents en les diverses activitats i en el torneig d’escacs l’Alcalde de Beniarrés D. Luis Tomás, i el Regidor d’Esports D. Francisco Sellés, lliurant els Premis el regidor de Cultura i Joventut Sra. Noemy Crespo i el Regidor de Festes D. Arturo Gilabert. Ressaltar l’excel·lent labor de promoció dels escacs que ha realitzat l’Ajuntament de Beniarrés amb aquest torneig, on tots els participants van gaudir de les seues partides en un bon ambient.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *