foradia subscriutegrat

13 Torneig Internacional d’Escacs ‘Fira de Tots Sants’ a Cocentaina

El diumenge 23 d'octubre se celebrarà aquesta cita, amb l'objectiu de donar-li a la capital d'El Comtat el seu prestigi dins del món dels escacs

El diumenge 23 d’octubre el Club d’Escacs de Cocentaina organitzarà el seu 13 Torneig Internacional d’Escacs ‘Fira de Tots Sant’ 2022, ’25 aniversari’. L’objectiu que té aquest encontre és donar-li a la localitat el seu prestigi en el panorama dels escacs nacional i internacional. Enguany el club celebra el seu 25 aniversari, encara que aquesta celebració s’hauria d’haver fet l’any passat, però a causa de la pandèmia no va poder fer-se cap acte.
Durant dos anys els tornejos s’han fet tancats, amb 10 jugadors, a causa de la Covid-19, i ara tornaran a ser oberts i podran participar jugadors de tots els nivells, des de Mestres, forts jugadors, jóvens, xiquets i aficionats. Per a garantir la seguretat de tots s’haurà d’utilitzar mascareta obligatòriament.

L’esdeveniment tindrà un innovador format de premis generals i especials, en total, més de 1.700 euros en metàl·lic, molts trofeus, medalles, i altres regals com llibres, subscripcions a revistes sobre escacs, i productes típics de Cocentaina, la qual cosa farà les delícies dels participants.

A més de celebrar el Torneig Absolut, també es realitzarà un Torneig Infantil per a jugadors Sub8, Sub10 i Sub 12 amb molts més premis.

En l’absolut, els jugadors hauran d’estar federats i tindre el Codi FIDE (Federació Internacional d’Escacs). En l’infantil, en canvi, podran participar federats i no federats.

Un dels atractius dels premis especials, és que el Campió del torneig estarà convidat per a la pròxima edició, amb unes condicions econòmiques molt bones. El torneig comptarà amb col·laboradors, i es durà a terme en l’Hotel Odón de Cocentaina, a partir de les 16:15h.

Els aficionats podran seguir les partides per internet, a través d’aquest enllaç, i des de la web del club d’escacs d’Alcoi, fent clic ací.

En aquest torneig es comptarà amb la participació de jugadors del País Valencià, d’Espanya, i d’altres països.

Per a poder assistir es pot enviar un whatsapp al telèfon del president del Club d’Escacs de Cocentaina, Joaquín Corbí (653 97 97 10), o a través del correu electrònic joaquincorbi7@gmail.com.

Font: Redacció./


animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *