foradia cdturisme

En marxa l’il·lusionant projecte de la Unión Alcoyana F.S.

• L'il·lusionant Projecte 2015/2016 de la Unión Alcoyana Futbol Sala  ja està en marxa • Amb moltes novetats a les diferents àrees del club, la més important radica en la banqueta del primer equip amb Javi Silvestre • Partit amistosos dissabte que ve 5 de setembre davant el Sucro Cullera FS equip del grup valencià de la 3ª Divisió • La lliga en el grup alacantí de XV de 3ª Divisió en el qual està enquadrat la Unión Alcoyana F.S., donarà inici el 26 de setembre

FotoJaviSilvestre alcoi

La Unión Alcoyana F.S. s’ha posat oficialment en marxa el passat dilluns 31 d’agost amb Javi Silvestre com nou entenador, en tant t’activitat no ha cessat en els despatxos des que va acabar la lliga allà pel mes d’abril.

Amb moltes novetats a les diferents àrees del club, la més important radica en la banqueta del primer equip. Javi Silvestre, fins ara  de Salus Madrid i únic entrenador alcoià amb els nivells 1 i 2 en el seu currículum, agafarà el timó del vaixell per debutar al capdavant d’una banqueta de  Divisió. Amb dilatada experiència en categories inferiors i amb dos anys després de la figura d’un entrenador contrastat com l’era Salus Madrid, la directiva del club aposta en ferm per un entrenador de la casa per encapçalar un altre any de creixement i consolidació de l’equip en  Divisió. Al costat d’ell, amb la idea de seguir millorant les àrees esportives de l’equip, José Francisco Peiró “Peruzzi”, únic alcoià amb experiència com a jugador de  Div. A, serà l’entrenador de porters.

Respecte a la plantilla, mancant alguns serrells que es completaran durant aquestes 3 setmanes de pretemporada, també s’aposta per un futur clarament alcoià. Es renova i rejoveneix pràcticament la totalitat de la mateixa mantenint l’estructura de la temporada anterior. A les renovacions dels jugadors Mauro, PablitoIván i Gomis i dels porters Jacobo i Gabri, se’ls uneixen els fitxatges de Borja, Luis, Dako, NandoSanti i Llorenç i del porter de Banyeres Aarón.

La Unión Alcoyana F.S. es posarà “a la feina”  durant tota aquesta setmana per debutar, en el primer dels 3 partits amistosos davant equips del grup valencià de la  Divisió, dissabte que ve 5 a domicili davant el Sucro Cullera FS ( classificat en la temporada anterior). Posteriorment, ja com a locals, davant l’Alzira FS ( classificat en la temporada anterior), el 12 de setembre, i davant Nou Almàssera FS (12º classificat en la temporada anterior), el 19 de setembre, en el qual serà el partit de presentació tant del primer equip com el de tots els equips que aquesta nova temporada formaran part de la Pedrera de la Unión Alcoyana F.S.

El calendari en el grup alacantí de XV de  Divisió en el qual està enquadrat  la Unión Alcoyana F.S., donarà inici per als nostres el 26 de setembre en la dificilísima pista del CFS Perforada. El primer partit com a local en el Francisco Laporta tindrà com a rival el S&C Publicitat Asp FS i l’últim, el 10 d’abril, es disputarà a Alacant davant el Xaloc Alacant FS “B”.

La pedrera de la Unión Alcoyana F.S., la difusió, el treball dels diferents components del club i les proves realitzades en el mes de juliol han estat tot un èxit. La temporada 2015/2016 comptarà amb 9 equips en total, 3 pertanyents a la Pedrera de  la Unión Alcoyana F.S. i 6 pertanyents a l’acord recentment signat amb el Col·legi de les Paulas que ha confiat la formació tant com a persona com en futbol sala als entrenadors de la Pedrera del club. Iniciació, Querubins, Prebenjamines (2), Benjamins i Alevins per part del col·legi, i Cadet, Juvenil i Filial (B) per part de la Unión Alcoyana F.S Aquest últim, participarà en la recentment reestructurada  Divisió de la Lliga Local.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *