foradia pressupostparticipatiualcoi

Premi a l’Olimpiada de Geografía

guiomar tortosa

Guiomar Tortosa Botella alumna de 2n de Batxillerat a l’Institut Pare Vitora d’Alcoi

El Institut Pare Vitora d’Alcoi està de enhorabona, Guiomar Tortosa Botella alumna de 2n de Batxillerat de 17 any, ha estat guardonada amb el 1r premi a l’Olimpíada de Geografia, amb una qualificació de 43 punts sobre 50. L’alumna està sorpresa i no s’esperava guanyar, en estos moments està molt il·lusionada per participar en la fase estatal. Han participat 120 alumnes de 20 centres educatius dins del districte de la Universitat d’Alacant, de tota la província d’Alacant. Aquest guardó li permet participar en l’Olimpíada de l’Estat Espanyol que es celebrarà el dia 6 d’abril a la ciutat de Jaca, on participaran 3 alumnes de cada província d’Espanya.


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *