foradia elgrat

Un setembre a encetar, amb El Gratis!

• No et quedes sense la primera quinzena de setembre de El Gratis, a la teua papereria per tan sols 1€

Encetem setembre, i amb ell una nova temporada. I per començar una nova temporada, què millor que estar ben informats del que ocorreix al nostre entorn?

el gratis

Comencem aquesta quinzena reflexionant amb Arcaris sobre alguns aspectes de la nostra cultura urbana. Mishima, per la seua part, ens convida a pensar en algus aconteciments històrics ocorrits en setembre. I, com no gaudir amb el nou poema de Kraska, “un fleix de llum”.?

Per altra banda a ‘El Poble és Savi’, el tema de conversa amb els nostres veïns aquesta vegada és sobre el TTIP, el Tractat Trasatlàntic de lliure comerç que vol implantar-se als estats d’Europa; un marc legal supranacional que, en cas d’aplicar-se, canviarà les nostres vides.

Entre els articles d’opinió a llegir, tenim temes de tot tipus: l’experiència de pasar un agost a Alcoi, “la ciutat deserta”; un anàlisi cultural de la pel·lícula Los Minions; la mort d’Aylan, el xiquet que no va poder viure ni al seu país ni a Europa; el retorn de la Dama d’Elx a la seua ciutat; etc.

Entre les notícies d’última hora, ens informem sobre l’actualitat del Pont nou de Sant Jordi, sobre l’actualitat de la Colònia d’aviació, sobre la integració d’Alcoi a la xarxa de lliure accés als llibres de text…

Conversem també amb Vicenta Jimènez, activista pels drets humans i la democràcia, que acava d’obtenir a les recents primàries de Podem el primer lloc en la candidatura al Senat per la província d’Alacant.

Referent als esports alcoians, José Carlos Plà ens comenta les llums i ombres en el començ del C.D. Alcoyano en la nova temporada.

A més de tot això, et presentem un fum d’idees per a gaudir del temps d’oci: per això publiquem: el cartell complet de les festes de la Romeria al Santuari de la Font Roja. El cartell de Festes de l’Alqueria d’Asnar. El Cartell del Festiniu. I molt més.

Per suposat, amb la col·laboració i recomanació dels millors comerços i serveis d’Alcoi i voltants. Per citar alguns: el GelRousGym, La finca ecològica, El complejo deprtivo Eduardo Latorre, la Carnisseria de Paco, l’Escola de Música d’Alcoi i molts més.

No et quedes sense la primera quinzena de setembre de El Gratis, a la teua papereria per tan sols 1€.

Font: Rodrigo Paños./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *