foradia cdturisme

Guanyar Alcoi aprova l’estructura organitzativa

• Guanyar Alcoi s'ha reunit en Assemblea després de 100 dies de Govern • Les propostes presentades van ser tres: la organitzativa, la de funcionament i la financera • Un sou màxim fixat en tres vegades el salari mínim interprofessional

Assemblea 17 de setembreGuanyar Alcoi va celebrar la setmana passada una Assemblea oberta en la qual es va parlar principalment dels seus tres pilars bàsics: L’Assemblea ciutadana, les Comissions i la Coordinadora.

Proposta organitzativa

El grup municipal va presentar una estructura organitzativa configurada principalment pel pes de l’Assemblea ciutadana que establisca els marcs d’actuació general, així com la validació dels canvis organitzatius més significatius. Un òrgan que estarà sempre obert a la ciutadania alcoiana.

El segon escaló seran les comissions de treball, uns espais destinats al desenvolupament de projectes, en els quals podrà participar qualsevol ciutadà que tinga interés a fer-ho. Les Comissions són creades per la Coordinadora General a petició de l’Assemblea.

En tercer lloc, la Coordinadora és l’òrgan executiu de Guanyar Alcoi, conformada per 15 membres, dels quals sis persones s’elegiran per l’assemblea en votació directa i democràtica, mentre la resta d’integrants seran els regidors electes de Guanyar Alcoi i un delegat de cadascuna de les Comissions.

Proposta de funcionament

Guanyar Alcoi com a primera força de l’oposició reconeix la necessitat de crear una estructura organitzativa que s’adapte a les necessitats. Per a complir aquests objectius, la transparència es presenta com una de les bases principals, segons la proposta presentada el passat dijous. Guanyar Alcoi oferirà informació oberta sobre les activitats realitzades a l’Ajuntament i sobre l’activitat econòmica i de gestió, així com altres informacions públiques que puguen resultar d’interés sobre els diferents àmbits temàtics de competència de cada àrea del govern.

La consulta pública, l’aportació ciutadana i el disseny de polítiques públiques pretenen mantenir el contacte directe amb la ciutadania perquè expressen la seva opinió i participen en el disseny de les polítiques.

Proposta financera

L’objectiu és regular l’àrea econòmica-financera referent a la legislatura municipal 2015-2019 per a complir les premisses estipulades al codi ètic de l’agrupació. Les funcions corresponents són: L’obtenció d’un compte bancari propi en una entitat bancària que no execute desnonaments, l’execució de les operacions bancàries i de tresoreria i l’elaboració de comptes, memòria anual i pressupostos econòmics.

La proposta també inclou les aportacions dels càrrecs públics i de lliure designació, amb un sou màxim fixat en tres vegades el salari mínim interprofessional (3 x 6486 € = 1.9458 €).

Les tres propostes van ser acceptades per unanimitat.

 

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *