foradia subscriutegrat

Preparació de la Fira de Cocentaina

• La Fira de Tot Sants contarà amb una inversió de 185.000 d' euros per a la millor d'infraestructures i serveis • El productor i compositor musical Romu Agulló serà el pregoner • Ray Montava guanya el concurs de cartells amb l'obra ' Ja brama la Fira'

firadetotssants

Cocentaina comença ja a preparar la Fira de Tots Sants 2015 amb l’elecció del pregoner i el cartell que serà imatge d’aquest tradicional esdeveniment.

Romu Agulló, productor i compositor musical és l’encarregat en aquesta edició de llegir des del balcó del Palau Comtal el pregó que es realitza en l’acte inaugural. El privilegi de celebració de la fira va ser atorgat per Pere el Cerimoniós en 1346.

La localitat també coneix ja el cartell que representarà la imatge d’aquest esdeveniment anual. L’obra guanyadora ha sigut ‘Ja brama la Fira’ de l’autor Ray Montava, estudiant de Dret i un apassionat del dibuix i les noves tecnologies aplicades al dibuix i al grafisme.

Infraestructures

La població invertirà 185.000 € en la millora d’infraestructures i serveis per tal d’oferir als prop de mig milió de visitants una Fira més segura i atractiva. La inversió està destinada principalment a la millora dels punts d’aigua en el sector de l’alimentació, la millora de la instal·lació elèctrica de les atraccions i la millora de la il·luminació de totes les àrees del pàrquing.

La zona de pàrquing comprén 17 punts diferents del municipi que sumen un total de 139.000 m2. La il·luminació és necessària perquè els propietaris dels cotxes tinguen un accés més fàcil als vehicles de nit i també per vetllar per la seguretat contra robatoris o possibles accidents.
També es gestiona la duplicació de la infraestructura de telefonia amb dues companyies per garantir el correcte subministrament de dades i veu durant els dies que dura la Fira.

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *